i7 16gb 512GB Laptop有咩推介?

51 回覆
2 Like 1 Dislike
如果想買高性能要留意吓每部機粒u係一樣
但係散熱設計唔同
比咁多錢建議你上notebookcheck.com 睇吓你部嘢 再加多幾部比較下粒u有無跳頻問題
巴打有冇留意ps63 會場做咩價
Thanks 巴打,最好輕少少.同埋想問見好多人話水魚節係散貨場其實係咪真係伏得咁緊要?
黨企Lenovo不了
巴打可唔可以講多啲因爲見到有啲好似都幾吸引例如呢部好似真係算平

利申:唔識
1050ti 仲賣7k
7k夠你買1650
1050ti 上代顯示卡,明顯清舊貨
暫時見到I79750 +GTX1650,8gb ram,512 g NVMe $9480⋯係咪走得
你筆值幾多先
Below 12,000, 其實最怕做左水魚
https://www.newegg.com/global/hk-en/p/N82E16834233259
加少少有1660ti i7 9th gen
勁散熱 大電
上一代X9 都ok 咩都做到下 又輕薄
點好?
我都唔知點好
上面推左部aero 15俾你又唔岩咩?
其實係我自己1516, 因為見加多$1,2000有 rtx2060
AORUS 15-W9-RT4BD 15" Thin Bezel FHD LG IPS 144Hz LCD, Intel i7-8750H, NVIDIA GeForce RTX 2060, 2666MHz 16GB RAM, Intel M.2 PCIe NVMe 512GB SSD, 2TB HDD, Win10, Ultra Slim Metal Chassis Gaming Laptop https://www.amazon.com/dp/B07MW6DT1F/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_7NOyDbQEHB543

呢部一萬蚊都唔洗不過要用代運
請教下點解呢部會做到咁平
細電過aero 15
sd slot慢啲
厚啲
無thunderbolt 3
不過ssd都用intel 760p,幾足料
2070都係1600usd有找
同埋重啲 呢部過5lbs
aero 15得4.4lbs
黃金今日見到msi同一spec 7999
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞