[CS鳩冇人睇] Starladder major 2019

663 回覆
15 Like 1 Dislike
on9仔Rpk 手槍局咩都唔撚買
原來係為左供支ak比zywoo
Dennis 自己走姐
最近都睇得出Nip 啲管理層有幾鳩
Golden 本身都幾睇好佢
可惜係Stand-in
如果今次Major 係 Rez f0rest lekr0 Golden plopski 我會有幾分期待
如果今次golden打得好然後gtr打得差既
你個line up絕對有機會出現
管理層個邊都講左會睇gtr今次表現決定佢未來
FaZe 始終是有一定的實力
Simple gogogo
S1mple vs KennyS
Simple 又變番simple狗了
G2被當狗咁打 抵撚死
撐simple狗既人係咩心態
咩事? 無留意
所以辣殺big上次咪0:3
唉屌那星捱到3點幾想睇nip
你Navi 先同我玩ot
g2真係永遠都係underdogs入面上限最高既一隊
呢場好似係今日最好睇
Navi 0-3 is coming
聽日邊夠Ast打
連燈仔
贏到navi都收貨啦
原來贏左要打ast
navi t-side啲read差到 打ast一定難打好多
nip rip
屌到底係golden定係lekro call緊
點解可以成個A打晒之後個bomb走去B送
話左全隊垃圾完全無form地打
唔該0-3之後自動disband
最慘都係見到佢地冇awp role
但又堅持要用awp
搞到forest成場bot咁
自己走?有major 唔打
簽名貼紙錢唔要
隊隊踢人都係名義上bench,實際上逼走你,傻閪nip管理層個腦裝屎架,係都學下人地ence完左major 先踢人啦,起碼隊友都會出力為你最後一戰。
上屆有份出力攞個legend title 返黎你估咁易呀,由minor打起架,今屆點都無理由唔原班人馬出戰啦屌 on99
其實話佢自己走或者踢都係一樣
佢自己覺得自己隊需要IGL 但係膠層on9唔肯咁快換走Gtr咪自己走囉
佢地好明顯係意見不合架啦 何況個org都未必對佢有好待遇
忍唔到咪走囉 佢咁樣走同踢都係一樣姐
膠層on9 就一定 留Dennis又好 直接買IGL又好
整個咁嘅lineup出黎打Major 都死咗一半
反而我唔鐘意Ence咁樣 Aleksib自己都話好突然好Sad,
能唔能夠保持個士氣都好難講 不過佢地都算係專業 心理質素高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞