[CS鳩冇人睇] Starladder major 2019

663 回覆
15 Like 1 Dislike
對上兩次Major Final
Ence 同Navi 都係夾埋得15Round
大家估今次有幾多Round
avag win 2:0
睇下咩map先
Btw french cs 又嚟?
依頭有風話-shox -lucky
跟住另一隊就直頭-nbk
ava圖池唔夠a星深啦
一ban完mirage 差唔多張張圖都有把握既
屌你A星真係玩到好似開掛咁 穿煙下下打頭

比人閃全白 都仲可以個準星frag 落人哋個頭到 check下電腦啦 會唔會又係world.exe啊

其實有時候睇到佢玩到好似開掛咁 又無人check 真係覺得對面好慘 足球都有得VR啦
明明之前Ast柒到仆街
一到major又返生
nvidia
有冇人可以幫到s1mple
simple係勁 但好似好toxic
係架咩
Toxic黎講
Woxic > simple

Simple係衰鳩bait隊友
理性分析
Ast有返device即刻勁到痴線
年頭到cologne device柒柒下成隊都收皮
今個major device有返highlights 又輕鬆入決賽

唔講咁多 Emilia 好波
Avangar一定係7月黎香港食完蛋勁到而家
不枉我個日恥笑佢地
依家百屌成材
Vit -NBk
G2 - shox -lucky
Faze
Mibr -coldzera
FNc -xizt -twist

睇死又係呢堆人狂換

Btw homesent又返黎搞笑了
shox 唔係要留法國陪老婆咩
s1mple 而家無事啦 係今次隱咗形
平時都好多opening, carry又係以map 計
今次得幾round
woxic 睇佢stream 啲片toxic 起上黎好癲好尷尬
睇live成日見Woxic 屌chrisJ同currygun
coldzera去邊隊?
大機 cold + aleksib go Faze la

都無隊要cold個位 half awper + stable fragger
Faze差一個IGL
而家FaZe -neo - Guardian差唔多了
今次final有咩賽前節目
冇showmap估唔到
play D2 Overpass and Inferno
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞