[FC,一手] 4大會計師樓 PxC(水記)白色恐怖降臨

519 回覆
1600 Like 6 Dislike
姐係同金拱門一樣
好耐之前email 中文都係簡體字,因為香港office 無人睇中文email 中文係俾內地office 睇.

Email ge 意思我理解為每個人只可以代表自己,唔好用公司個名. 唔好係度散佈白色恐怖啦.
比人既感覺一樣甘差
同路人 因間見
【眾籌 Google 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告
https://lih.kg/aeNRktU
支持大家鼓勵老細學識使用Aura,炒人炒得心安理得
自己開EGA 啦
On99好彩走左

利申做中資都無咁on9唔比人遊行
唔叫hack , 直程要你比authorization 佢access你部手機嘅data
天下太平就冇乜所謂嘅
始終Auditor要走來走去控制唔到個人喺咩location
但而家咁敏感,係唔係應該考慮下del咗佢先
依d大公司之前612又好,805又好,都算幾中立,依家中共一出聲就個個歸晒邊
係呀
佢地每年都要 review 所有唔同地區分部佢地 meet 唔 meet 到 standard (quality)。其實可以將請食飯呢件事 send 去總公司 / Whistle-blowing hotline 去投訴
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞