[PC]《魔獸世界》經典版 最後五日開服!!!!

1001 回覆
43 Like 31 Dislike
要人要人
經典部落pvp完勝聯盟,聯盟等俾人屠喇
未玩過 新手上路 有冇人帶玩
mc橙錘 風劍 zg老虎 又爭餐死
一出左右臉 又爭 爭唔羸又屌鬼 跟住又有心病 又屌會長幹部偏心
諗返起都好好笑
入TG 有高手帶
聯盟番去PVE啦
https://t.me/joinchat/MATFoBMxkO4uOvP8wjz1Bw

已經有巴打開左TG 一齊入黎吹下水
兄弟會之劍,一出無兄弟做
風劍MT專屬 有本事有實力咪拎
橙錘一般俾團隊貢獻最大果個
ZG老虎就隨意啦
台服啦
依d靚野有dkp都未必標到
玩家想玩vanilla既意欲太強,暴雪先會出返

歐美已經爆左十幾個ser
絕大多數玩家都想要返一個完全無變過既經典版,所以今次暴雪做左一個99%不變既經典版出黎

不過改左死第二次既時候,死第一次嗰棚骨會唔見左
無得堆骨
當年公會個老屎忽獵人搶完AL搶風劍,真係屌佢老味
實有依d自私閪 獵人都唔知要黎做乜
https://t.me/joinchat/MATFoBMxkO4uOvP8wjz1Bw

已經有巴打開左TG 一齊入黎吹下水

準備破1000人
一個好嘅公會會長首先要做到制度完善 規矩立場鮮明
帶頭杜絕到小圈子風氣嘅話正常無咩好嘈
風劍一定係MT架啦 有料嘅咪去爭
橙錘呢把野對真正老手黎講其實幾雞肋
設計上就係for薩滿嘅 但60年代複合職業打團本只能奶
所以正路就應該俾貢獻值最高果個
例如 DPS長期榜首又穩定嘅戰士
ZG老虎就真係好難做到公平分配架啦大家ROLL算啦
風劍獵人
最舊版應該無血精

部落應該無聖騎 人類無薩滿
80年代尾入坑 而家都重玩緊 但正服已經少人玩 再出經典版 係唔係想搞死埋正服 不過都會開經典黎玩

重有邊位係殺人何需理由 有野想同你講

屌你老母 7.0殺到我8.0
唔玩 難升到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞