[PC]《魔獸世界》經典版 最後五日開服!!!!

1001 回覆
43 Like 31 Dislike
全職奶媽應該揀邊隻
牧C
副本門口就係戰場!
無啦啦俾獵人落mark
決定好! 我要開隻武僧!!!!
多謝你
應該會玩美服
點解我down完個battle.net,揀魔獸無出現下面呢個拉式選單嘅 得免費試玩鍵,係要買咗日數先有得下載?
應該係,有日數先可以提前開角
唔該晒,我啱啱買咗30小時,有安裝鍵了
大家揀咗pvp定普通服?
pvp,玩wow唔玩pvp無意思
得你未訓問多個問題!!因為我細個睇我老豆玩都係人類聖騎、矮人同夜精,咁即係都係聯盟(唔排除佢純粹覺靚😂),但睇上面大家好多都係揀部落,我新手揀咩種族職業好??
以前既pvp真係每處都要跑屍,俾人守住個副本門口
如果唔係活躍玩家,預咗會少出聲可唔可以入🧐 因為好少時間玩同休閒玩家,純粹想有個地方有需要時問到嘢
部落基本都係不死族同獸人,獵人可以揀食人妖,法系同玩pvp就不死族,不死族有解恐懼天賦技,好勁,不過不死族出生地附近有唔少副本,所以會有聯盟玩家出沒,無咁安全,而獸人/食人妖/牛肉人出生地會比較安全

不過講到尾都係睇你審美同興趣,wow 1.0無興趣係玩唔到落去
無玩過wow 不過有興趣長玩
如果純坦應該咩種族咩職最好? 想玩部落
部落:牛肉人戰士 想玩下PVP可以揀不死族

聯盟:人類/矮人戰士 無乜分別

1.0基本上係得戰士坦,聖騎、德魯依坦仲未係主流
基本上1.0入面不死族d天賦技算係最強

食屍回血:不過不失

水下呼吸:極實用

亡靈意志:解魅惑、恐懼、催眠,八個族種入面唯二解控天賦(另一個係地精嘅「逃命專家」),極極極強

1.0嘅陣營徽章 (一個PVP用黎解控嘅裝備) 唔係解晒所有控埸效果,而係睇你係咩職業就解邊三種控場效果(控埸效果分六種: 減速、昏迷、迷惑、恐懼(魅惑)、變型、定身),所以有某d職業係解唔到恐懼,當時不死族牧師被稱為隻揪王就係因為牧師可以自補同放恐懼術控場,能夠揪贏不死族牧師嘅基本係得不死族其他職
PVP
水下呼吸點解極實用?除咗游去第個地方,仲有咩情況會落水?
thanks我開咗隻不死法先,如果開頭就俾人殺我就轉其他
解任要潛水,特別係有海岸線既地區都預左要落水底,1.0條閉氣能量消得好快,而不死族閉氣嘅時間係其他種族300%,所以好方便
得30s
術士同薩滿有法術可以水下呼吸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞