★J慧中時間又到了!(81)

1001 回覆
5 Like 11 Dislike
條撚樣做打手

老1貓身上流住it狗的血
老貓day dya watch 支那劇

乜乜知否
y 唔認?
you成日搶答it question
唔會吧,民陣搞嘅下午開始,好多人收咗工,5日半,返六日嘅老貓呢類廢老,放唔放假都唔會嚟

日薪唔返半日工亦冇乜所謂,零售旅遊業大把放緊冇薪假

民陣嘅我全部都會去,除非有個人原因有重要事先唔出席
咁做未必好事,我個人唔想更多人受傷或被捕,佢嚟我走咪算
而家只有靠美帝介入了
日本好快可以建軍
東亞is 一盤big big 棋
而家港共策略唔係驅散,係圍捕,目的拉哂所有嘅前線,所以減少情緒主導行為先玩得落去

老貓no bullshit. open new post and cap 圖

work
work
work
x2
no urgent
幾十年前d卡式錄音機已經有speaker功能
Citibank 真係多咗唔少人開戶口,我去咗幾次朝早9:30開門時間,例有四、五個排隊開戶,citi開戶得兩條友做,每個做45分鐘,人多有排等

唔想嘥時間自己網上開戶穩陣
4獸叫U做就做,no excuse
休班狗?

淺黃淺藍group流傳緊d咁既野:

安全警告:警察局警告說,有一群人逐家逐戶拍門, 假裝是「Deparment of Home Affairs] [內政部]官員。他們持有[內政部]信箋的文件,並聲稱要確認每個人都有一個有效的身份證件,為即將舉行的選舉預備。他們其實是入屋打劫。 注意,政府沒有沒有這個行動。 請轉發到您的鄰居,朋友群聊。這班人無處不在,看起來好大方得體。請小心。

請小心電話號 28352500

民 政 事 務 總 署 (Home Affairs Department)

重 要 訊 息
本 署 提 醒 市 民 , 小 心 偽 冒 聲 稱 來 自 本 署 的 來 電 及 來 信 , 在 一 般 情 況 下 我 們 不 會 以 查 詢 熱 線 致 電 市 民 , 我 們 也 不 會 致 電 或 以 書 面 形 式 要 求 市 民 提 供 個 人 資 料 或 繳 交 款 項 。 由 於 我 們 的 查 詢 熱 線 以 中 央 電 話 系 統 操 作 , 本 署 的 來 電 不 會 顯 示 電 話 號 碼 2835 2500 。 如 有 疑 問 , 應 與 本 署 職 員 核 實 或 向 警 方 反 詐 騙 協 調 中 心 24 小 時 防 騙 易 諮 詢 熱 線 18222 查 詢 。 詳 情 請 瀏 覽 以 下 兩 則 新 聞 公 報 :

https://www.had.gov.hk/tc/t_index.htm
老貓點睇每日都有支鬼IP大量掃瞄香港網絡?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞