Reddit 13萬upvote天安門相已被del

529 回覆
1607 Like 21 Dislike
Support
好鍾意後面果句
呢班先係真愛國
如果當年64唔係搞成咁 今日大陸應該發展得幾好
If Singapore allows mediocre people to run the government, it will sink and become a
mediocre city.
- by李耀 one man's view of the world p.211

李光耀最憎係蠢人
當時黎講,大陸英文可能仲好過而家
手足們UPVOTE 完REDDIT, 記得順手SHARE TO TWITTER

Give me democracy or Give me death
Absolute power corrupts absolutely
#8964 #HKprotests #antiELAB #StandwithHK #FreedomHK
敵人害怕了,證明做對了
https://lih.kg/1494903
我啱啱有開另一個貼好多相不過冇上到熱門冇乜人推
Reddit has received a $150 million investment from Tencent, the Chinese tech giant behind WeChat and League of Legends, sparking fears of censorship from Reddit users.
咁開多個post講禁言 然後再post🥰
唔係,只係有注過資
係,可惜佢殺哂班當時最有知識既人
樓主個 screenshot 都有寫衰乜

不過唔知因為咩 delete
天滅中共
好多情節都同現實好相似
佢哋而家就係想清洗曬我哋留返香港個殻再溝大陸”精英”繼續欺世盜名香港變成中共續命符遺禍人間嘅話真係不如攬炒好撚過
post左上fb某三毛comment 幾分鐘比人Del左
係知識分子就會企出黎 但係已經被血港
好似而加香港咁 冇咩讀書就做港豬/黑警 有讀書明咩事既就出黎抗爭
(大多數
血洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞