[黑警] 警方終承認新屋嶺密室恐怖審問 導致31人送院6人情況嚴重(2)

536 回覆
936 Like 42 Dislike
唉...似係喇
希望唔係
子宮出血??
加1
一定要企出黎
組隊去新屋嶺行街救人
本人懷疑係同子宮出血果位少女...係...

來自反面全民退休保障聯席:

版主按:
網上有流傳錄音可以聽,而錄音所講大量手足被施行酷刑至骨折已證實,至於輪姦果part除非當事人企出黎,否則可以點fact check法?實際少少推到有關羈留病房既醫護出黎啦。

黑警警署強姦報案人、破13歲兒子女同學處並將染血既紙巾留念、仲有好多唔一一數算啦。

一句講曬,今時今日既黑警權力完全無限大,輪姦呢樣野反正我信了。雖然咁樣post出黎做法不完美,但可接受,可改善。

至於性侵痕跡,無用套的話剛發生無耐係check到的,但前提係要病人向醫護表示有咁既事,否則一般醫護唔會無啦啦check。而女示威者崩潰左幾日,咁既精神狀態相信未必會入院就短時間內主動向醫護就呢方面尋求協助,加上已證實黑警會剝削被羈留示威者既醫療權利。另外時間耐左,證據會消失變左醫學上check唔到。

p.s.版主係香港護士管理局名冊下既護士
推番上黎
In Hong Kong, the police transfer protesters they seized to a remote area of San Uk Ling for interrogation. Protesters are often intimidated, ill-treated or even tortured in such a notorious detention camp. The police admitted that several people they arrested were injured in there.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞