睇下勇武一停, 各界別瘋狂被清算

593 回覆
3705 Like 66 Dislike
無得停
港共同大喜屋一樣,比咗好多材料比我地放題:

本地題材:
721/728元朗白衣人打市民->警黑勾結
尖嘴爆眼+新屋嶺+北區醫院->警暴
五大訴求->全部冇回應過

國際戰線;
濫發tg->人道災難
社信信用系統->港共濫權+人權壓迫
*最新* 國泰+匯豐+港大遭清洗->呢個好值得煲大,可以spin落中共黑手點樣影響全球企業,亦可以幫美帝上更多子彈隊死支共。

距離9月9號剩返兩個幾禮拜,以上題材已經夠香港人用花式創意去吸引眼球。

再一次強調,並非要勇武退場。但進退有時,比美帝無後顧之憂地過咗人權法,勇武再出場都未遲。
屌佢老味,唔可以任由共產黨清算

成個七月,八月上旬。
個個連登仔都話 勇武休息,唔好出,和理非上場。

屌你老母,Trump 同中國傾緊,講到明撐香港人, 真係有一次港島和理非遊行,唔打架嘅。又話唔勇武嘅話 道氣會蝕。熄咗火。

屌你老母,前線真係聽連登仔講嘢真係死得人多。冷氣軍師彈出又彈入。都唔知點跟好。

宜家都話仲話要勇武回歸

我洗唔洗拎返啲「和理非上場」嘅post畀你地睇?

之前嘅散水黨,打手同埋冷氣軍師
正評左Ching
暫停武力?收皮啦,上次和理非完啦,到勇武啦
早說了,清算一波接一波。香港豬真不愧這個稱號。這次玩完可以直接宣佈香港人文化直接被滅族,所有反對者皆送新疆
push
Push
Push
香港人收貨美國為何出手???美國有義務幫助香港人?
【逆權運動】機管局連外判工都清算!部份職員已備辭職信「齊上齊落」 機場或癱瘓
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190821&s=6996647&a=59958409
講得好
本身冇咖

但人權法過完之後,等同美國監護香港,一秒控制哂紐約同香港兩大金融中心。

而家人地出議員出哂聲,同埋侵侵都出埋手將香港綁落貿易戰了
和理非絕對支持勇武巴打
push
地鐵站真係裝咗好多cam
有張好牌機場都唔用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞