爆旋陀螺BURST ベイブレードバースト (20)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
下次挑戰入四強
Report哂天線啲片未
衣家即刻去
原來新朋友係巴打你
早晨
發生咩事?
天線setting廢囉
咁要report課長先 最強改造
下次想12號定19號
希望多返啲人黎
屌 嬲

用黎買爆旋陀螺
有乜channel web site 介紹陀螺setting
某人收左5000萬
19!
12未撚返香港
就咁話,希望搶到場
收左5000萬日日買蘋果日報,啊某人算唔算係支援示威運動
新手想入坑玩係邊度買好?千色定奇趣定logon?
同埋想問下帝爵巨神 係咩包可以入手 覺得好勁!
同埋君主巨神又係點樣入手呢?
去現時點爆旋一格最好
利申andy哥哥打手
Logon唔係間間有 同唔齊貨 不過就一定冇repack(好似係)
想執齊可以去千色/奇趣/反斗城
搵特定零件就可以去ins/上黎問下有冇巴有
帝爵巨神係b-149入面 ard$239 有三隻陀螺
入面om octa dm’底/巴哈 巨神面/bl 00鐵/w frame全部都係實用零件 絕對抵玩
君主巨神就要入b-128 好似$349?太耐唔記得
不過入面就少啲實用件 得巨神面/0 omega鐵/c w frame/vl’
Omega鐵淨係得呢一pack可以入手 但而家除左某一兩個setting以外都比較少用 所以可以自己考慮下
最後祝巴打入坑玩得開心 歡迎下次黎我地活動一齊玩架
最後講多句 最新出嘅b-150團結勇士一定要入手 有毒瘤xt+ 另外仲有超絕無敵宇宙勁阿基里斯layer SSSSS機
感謝巴打 如果經過會去睇睇!
我想問下hobbydigi(google search到) 有冇伏? 我見好似仲平啲 準備得閒去睇下行下
君主巨神同帝爵巨神唔係同一隻野咩
我地呢到應該冇人試過 不過咁大個玩具網應該冇伏
係要等運/自己上去拎
Btw佢個網紅字左
荔枝角總部不設零售及購物,只提供已預約的售後服務及訂單取件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞