康城9期 MARINI 討論區

1001 回覆
11 Like 32 Dislike
一句抽到大家去馬嗎?
供得起但驚遅買平幾M
只要係賣曬都已經夠啦
有冇話今晚幾點抽
8pm around 出results
我相信可以一Q清九成
我單身狗二票
我1516緊 雖然抽到先算,但份首期加雜費差唔多清左我同女友既8成資產,我仲要有3分1暫時係蟹貨...的確好忐忑
梗係GO
利申: 同男朋友加埋4票
same here. 蟹貨
都猶疑割唔割 😅
單身兩票好似係機會少d
唉我都剩係入2票
其實星期5賣都幾on9
呢排仲on99因為學人玩即人,入左個即日gp, 跟唔切又蟹左一埋 ...再輸落去斬手指del acc算數
AA話今晚8點
可以上番官網睇
Number前嘅,星期五可以揀樓

如果中咗,唔想再去推測後市會點
利申:自住
好危應該好多人都1516緊
都諗緊抽得前去唔去 又兩年樓花
雖然都未必中
呢樣真係On9,我個agent係咁叫我請定假,我睬佢都傻
二年半樓花都唔肯平賣
邊個網 原來我地都有得睇?
https://www.marini.com.hk/tc/sales_info?type=sales_arrangements

A 組別抽籤程序將於 2019 年 8 月 29 日進行。抽籤結果,包括「登記號碼」、「抽籤結果順序」及「登記人報到時段」將於 2019 年 8 月 29 日下午 8 時或之前張貼於香港九龍尖沙咀海港城港威大廈第二座 9 樓。登記人將不獲另行通知抽籤結果。售樓處的示範單位於 2019 年 8 月
29 日的開放時間為上午 11 時至下午 5 時。

B 組別抽籤程序將於 2019 年 8 月 29 日進行。抽籤結果,包括「登記號碼」、「抽籤結果順序」及「登記人報到時段」將於 2019 年 8 月 29 日下午 8 時或之前張貼於香港九龍尖沙咀海港城港威大廈第二座 9 樓。登記人將不獲另行通知抽籤結果。售樓處於 2019 年 8 月 29 日的開放
時間為上午 11 時至下午 5 時。
垃圾會德豐,成撚日話面粉貴,仆個街地價每呎先2500蚊,最後咪又係賣萬6蚊呎,吸血鬼,吸盡香港人一生積蓄
會德豐最後一個康城項目
部唔會平
最出個座大單邊向海
Lm
大單位未必得
講到好易中咁
其實都要前50 先有得揀下
我自己定左個list, 真係要頭50先有心水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞