【黑警濫權 官官相衛】阿仙奴19-20球迷吹水區MMXXIII

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
嘩咩原來我廠過埋下場就騎第一
拉左代表保護犬隻,
放人代表證據已被銷毀
你上季d預測錯撚哂
正如你5月既時候都預測唔到 今時今日既香港搞成咁啦
預測錯好正常架者
你講果D都係開季狀態/融入問題
淨係3個箭頭都夠SM啦
一句講哂,一日有細梅一日都冇運行
中堅位置明顯補強
Txxxxxxy有待觀察,Monreal正選完全無問題
Amn下場考驗,bellerin不予厚望
唔好出mustafi kolasinac就好

無論係c8 guendozi t11點排都好 唔好出xhaka
要適當地用ozil
Pepe暫時無野睇 要再比d時間

Laca Auba都係咁啦

主要係guendozi進步左,用波合理左,雖然都只係能做簡單既野 ,唔好好似上季咁叫佢b to b派埋牌
Nelson wilock 夠料做後備

整體比上季強左 前四係合理基本目標 希望可以有力同前面再爭下
想睇鏟sir分析獌
如果你有留意 融入問題係鏝城係好大既問題

Jesus b Silva mahrez 加盟第一季表現都係唔好
因為哥狗既體系好獨特 係要一段時間先可以適應

加上sane重傷 鏝城其實唔係真係咁無敵
呢個真
今季都係得痢同我廠爭
首先浩囝唔知發生咩事 走場狗夠料咩 馬夫唔知幾時適應完
中堅 papa應該係無問題既 走左哥斯尼 無買返個人
淨低既就係電欺 同 柏芝 巴西佬出名唔穩陣
仲要岩岩黎到 根本唔穩陣
Leno依舊係無得彈

何妖暫時未受太大考驗 觀望 沙卡今年仲有幾多貨?未知

臭燒 一樣
比比鳥仍然未打返兩季重傷前既水平
拿 羊仍然fit 阿叔亦都好似重生咁
但mk已經有回塘跡象
靠pepe爭冠?
無敵既係牙仙奴
列叔加盟奧格斯堡
點解我地唔續
你上季有無睇波
呢位師兄有病去睇下醫生好喎
DDG應該係回勇既
雲比沙卡似乎係好既收購 但防守其實唔係好到位
麥龜其實摩佬未炒就想要 證明左佢眼光係岩
問題係佢能唔能夠carry 連迪路夫
Shaw 無期望 基本水準

麥湯文尼有進步 會係曼聯復興既基石
問題又係普巴 我覺得心態上佢會有進步既
但踢到幾多水準真係無人答到
而曼聯極需要依普巴既發揮 會係阻礙佢地成績既隱憂

前場rashford ok
Martial慣性威一排又頹
Lingard不提也罷
問題就係當幾條戰線既時候 輪換下既曼聯 究竟打到幾多水準?

今年冠軍無望 排名會比阿狗低
好心無6分個啲唔好叫自己big6
但人地鏝有ab隊
佢弱智,已fc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞