【黑警濫權 官官相衛】阿仙奴19-20球迷吹水區MMXXIII

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我地尋日順到仆街
泡菜仔咁短唔怪得d韓g貢淫
大陸囝咁短唔怪得你老婆要玩後門
AP24
Arsenal are hopeful that Matteo Guendouzi pens a new five-year deal at the club, according to the Daily Mail ✍
呢個唔係old news咩
韋歷克:龍格保係我師傅

【Now Sports-體育】阿仙奴小將祖斯夫韋歷克新季彈起後,感激名宿龍格保在過去12個月的培育。

祖斯夫韋歷克(Joseph Willock)在上場英超首次正選披甲,踢足90分鐘,協助阿仙奴以2:1擊敗般尼,拿下2連勝。連同在季前熱身賽的出色表現,這名20歲英格蘭中場上位在望。

韋歷克歸功於前兵工廠U23主帥、6月升任一隊教練的龍格保:「龍格保不僅是球會名宿,亦是一名令人難以置信的教練。他是我的師傅,教曉我很多不為人知的幕後資訊。」

「我每天都跟他一起操練,向他學習。他令我整體表現大為改善,若要說得明確一點,當我踢10號位或8號位的時候,在進攻時更常插入禁區。他告訴我很多不同戰術去獲得空位。」韋歷克續說。
得個講字

呢條友信唔過
信侵同信2&B救阿狗有乜分別
燒依家真係好似可有可無咁...
球迷陣都仲可以燒 c8 t11
奈何愛蛇應該係 c8 t11 細爆
後備沙卡同mk都排先過燒
所以1月會賣
最好賣埋mk
有無手足 放緊假 我心態有d崩 仆街了
C8 t11
Ozil
Pepe laca auba
有無一日會同場
今季燒都未出過場⋯
sor 如果你要捉字眼上錯誤
咁我更正
剛剛過去果季係最差既燒
咁你有無其他comment?
駁唔刀了⋯
轉左戰術都唔同左踢法啦
踢得差可以解釋喎
希望牙燒可以振作
踢返willock落後備 同何妖組成一個好強既進攻線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞