如果10月1日可以有個全球性既示威……

1008 回覆
3170 Like 11 Dislike
Free China from the fascist CCP! What a wonderful idea!
--------------------------------------------------------------------------------
如何應對小粉紅:不求敵人變同路,祗求敵人變路人(睇完幫手推下,THX)

基本論述如下:
用721事件將警察描繪成黑社會
市民對警黑勾結感到無比憤怒;
香港人為求正義反抗警黑勾結(遍地開花),包圍警署係市民表達憤怒的方式;
警方為包庇黑社會強力鎮壓示威者(各種片),而政府袖手旁觀,漠視民意;
政府一日不處理警黑勾結,我地決不罷休,包括阻塞機場和各種不合作運動,罷工罷課。

大陸人對反攻大陸的建議
https://lih.kg/dFwLnS
721 811
正!
10月1日香港人發動全球性反共示威
Good idea
幫推

'If not us, WHO?
If not now, WHEN?'

RIGHT THE WRONG, FREE HONG KONG

毋忘六烈 八百義 兩眼 一下裝 三十骨折
過期毒氣 元朗黑夜 811警暴
撤回 定性 釋士 究警 普選

試問誰還未發聲
都捨我其誰衛我城
天生有權還有心可作主
誰要認命噤聲

Be Water

南泡咁保守都拍得bl
大陸拍得仲多全部一星期內即禁
Lgbt就好似推遠左少少
而且唔係個個國家都支持依樣野
應該以人身安全大路人權為主
留名推比世界各地既巴絲見到
真。攬炒
push
仲有納粹主義 浸透西方國家

嚇死西方國家 這樣情況下 點敢再用華為5g呢?
容乜易比大陸攞唒data 送入營!
pushhhh
十月一日 幫習包子擺大壽
基本上美國為首嘅發達國家冇同性婚姻合法都唔會叫lgbt做黑社會咁nazi囉
差唔多全部西方為首嘅國家都唔會認同咁樣邊緣化lgbt
推!
agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞