Remnant : From the ashes

388 回覆
14 Like 7 Dislike
新一輪刷裝
我第一輪冇重力槍 用支普通狙發現打最終BOSS發現依套幾好用
2次入去清小怪10層就KO隻BOSS , 打佢頭試過1槍最高56萬傷
件裝係換彈後加傷 咁岩用1粒子彈既狙岩曬
支衝鋒同套裝係咪要刷
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=34991&snA=113&tnum=1
依個POST有齊曬依家知道咁既咁制

1、衝鋒槍(副手):遊戲剛開始進去藏身處拿到卡片,回13號避難所開B2的門搜到保險絲,接著在B3開電插卡把門打開,再關電走進去能看見風扇停了,後拿到一把B2的鑰匙,把B2尾端鎖住的門打開後就可以拿到這把槍

【第三張圖(克爾蘇斯-沼澤)】
25、屠殺者套裝、弩:給伊斯卡爾(精靈女王)守護生物之心
(不給守護生物之心她只會說你逃過一劫)
佢成日飛到好遠,我支散彈又得2發
想行近啲射又好多小兵,又俾啲粉紅色霧封晒位
散彈得2發
射完小兵就要上彈,之後其他又射遠攻又落雷
跑走咗又要射小兵,之後又要上彈 loop
我最唔明係,打mtr隻射箭怪時,成日滾完地都用唔到right click, 想射變咗原地近攻…
我都係散彈加solo
有時真係頂唔順就直接跑啦
btw散彈打樹妖 如果正常打係好難打
建議用另一個方法打
終於贏咗
遊玩時數總共10個鐘終於打贏隻射箭怪
點解唔去買把獵槍呢
等陣玩嘅話join
我覺得無可能唔轉武就贏唔到

同埋强化咗把散彈,會唔夠鐵再强獵槍
有冇LINK
卡咗係沙漠
想知不滅之王係邊
有對好大嘅黑色門後面
但要入去你要先傳去另一個大啲嘅沙漠打boss拎舊嘢
終之就係要係咁傳送 睇map搵紅色嘅spot
因為個個嘅地圖都唔同 所以你要自己搵
尋日 我行左幾個鐘
我打咗狼人,眼
攞埋雷射槍
連虛空裝都攞埋
打邊個boss 先攞到舊野
好難同你講wo
有2隻 隨機抽
我尋日都係係咁行
btw有啲點你以為行過 其實你可能未去過
佢地圖有啲係copy and paste 但你行到最尾會有新傳送點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞