Remnant : From the ashes

388 回覆
14 Like 7 Dislike
呢隻game真係近年少有嘅佛心game,就算賣2百幾都唔過份

畫質叫交足功課。地圖都唔細,怪嘅種類有返感上下,槍同近戰打擊感更加喜出望外
有無人steam 同唔到fd玩
佢開場我搵唔到
我開場佢搵到
Ds1+3加鬼game
打擊感真心好撚爽
仲要一百幾蚊 痴撚線
唯一可惜啲怪品種黎黎去去都果幾隻
同埋d地圖好多都差唔多樣
好期待之後會出DLC
用fd list入
開個tg group?一齊玩?
音效,打擊感做得好好,槍槍到肉
迷宮見住啲樓梯凌空砌嗰下好撚正
戴耳機,慣咗之後好似阿寶咁,
下下new type第六感避怪
btw,佢正體中文可唔可以整好少少
頂唔順佢啲殘體夾雜,轉返英文玩
難怪頭先換完套1lv裝幫frd過第一關,
啲怪打極都咁厚血
點解較左繁中都係殘體
屌 入左街場
成隻game crash左 卡死左
重新開機
然後依家冇得入人game
隻game打擊感真係唔錯
同埋好講求合作性
唯一問題係好撚多bug
第一次裝完隻game green screen
然後語言又繁又簡又英
希望可以改返好啲啦
幫街場2個新手過左成個沙漠(兩個行行下跌死左
雖然係我拖高遊戲難度
仲要3倍怪
但我隻隻boss都單挑 carry佢地
然而終於出到beamrifle嘅時候
我斷撚左 入唔返去
on9 game
hk psn真係好撚廢
呢隻又無 control又無
有無人開group 一齊打
我打左兩三個鐘,入人地老手既場,我會唔會吃力好多,隻game會唔會好似division果d game咁幫你拉高d gear

重有點解佢game入面個server browser refresh極都係冇房
會,因為係睇裝備level出怪level

唔知,我都係frd開ser先有得睇
同埋都係join public game算
有無discord撚一齊玩
爆左2周目 想刷齊D野
https://steamcommunity.com/id/brian0113/
加我一齊打丫
註名番打remnant就得
我同一個fd玩都係skip咗困難直接打惡夢 ,玩玩下諗咗個新玩法用炮台流,結果一路輕鬆清兩個人召咗十幾廿個炮台
https://s.team/p/hbk-nnvq/fvftdkjk
新手啱啱開始打 有冇人組隊一齊玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞