[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (15) - 出道一周年 以及 BBC幾時先肯做野?

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
好奇當初個計劃寫到幾天花龍鳳先引到咁多公司投資,同埋份計劃書有幾多野落實咗?
睇黎今年都幾難有comeback
我地唔會有知道既一日啦
連點解直播咁簡單唔洗點成本既事佢地都唔做
我地都唔知
唉 今年回歸之後一大堆壞消息
冇錢又唔開美洲tour
又係喎 咁大間公司究竟識唔識搵錢
唔係專業既都諗到啦
同Livenation合作又唔開Tour 開下Fanmeet
又唔開個網賣下周邊
又唔拍唔賣演唱會DVD
再唔係是但拍啲野放YouTube都賺到View啦
有冇其他補充
真係以為坐Office啲錢會係天跌落嚟咁
淨係靠公演 2046都未籌到啦
[VLIVE] Heejin and Chuu make a birthday meal (191018 8KST)
https://www.vlive.tv/video/155663
仲以為冇添
空白期都就推左三個post
今次冇錢冇comeback
演唱會賣周邊都限量啊
明明就本小利大 有貨就有人課金
都唔知點解咁堅持限量
整多咗 放上網都大把去唔到既海外Fans接手
你話驚去演唱會既人不滿 唔洗通宵排隊買仲好啦
Solo碟又係 成日見Twitter海外Fans呻買唔番舊既 又炒到天價咁
結論就係腦細冇咩商業頭腦

你見外國炒到幾貴就知海外飯大把錢
人地恨都恨唔到咁大外國市場,BBC就成個市場喺度比埋佢都唔做
我又諗起年頭話去巴西開cinema theory
美巡世巡
Delayed but someday
twt已經好多人諗點樣save loona

一起身Twt睇到 都幾癲iTunes US K-pop
好多其他國家都上番榜

好正

US iTunes Kpop Albums chart
補埋其他

All Genre Albums

Pop Albums

左 Kpop Song 右 Kpop Albums
十指緊扣
馬尾HEEJIN!!!!
點解CHUU整個多士都好似黑暗料理咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞