Mingjai 個「非南非旅」系列真係好正,點解咁少人睇

168 回覆
167 Like 7 Dislike
非南非旅拍同剪都好靚
Bomba我真係唔知做乜柒

一開頭都好地地 愈拍愈求其
agger
呢個系列冇得輸
我都想講 真係好正
非南非旅拍同剪都好靚
Bomba我真係唔知做乜柒

已經unsub左bomba同熊仔頭
點解youtube會變成咁
mingjai其實都淡出左

熊仔頭又係唔知做乜鳩
開台講埋啲on9咸濕野當好笑
啲片又開始低質
想問下佢首片尾曲係咩名?

https://youtu.be/V2D68mJgpVY

真係好好聽
次次睇到最尾都莫名其妙既感動
勁正 佢啲旅行vlog
不論拍攝角度 色調 內容 都非常高質
勁正

Totally agree
條片最後個d相都勁靚
完全冇悶場
想問下佢首片尾曲係咩名?

https://youtu.be/V2D68mJgpVY

真係好好聽
次次睇到最尾都莫名其妙既感動

我想問埋佢德國之旅片尾曲係咩名
Bomba自從傳佢兩兄弟自己食勁大份錢於是kibi走左就再冇睇
仲要係垃圾藍絲
未睇過
睇完呢個post, 去左追睇,好正
睇人地成日同佢講spanish但佢一句都唔明真係好好笑
好睇 但未去到好好睇
係 我都追哂佢d旅行片 仲係咁叫身邊d人睇
有d casey neistat feel
本身有睇manson, 都唔錯

咁當然mingjai有heart d
佢首歌我都特登整左mp3
片尾語句勁有共嗚 諗唔明點解subscriber仲低過班劣質YouTuber

manson去親台灣淨係識拍程味珍同夜市
好悶

manson去親台灣淨係識拍程味珍同夜市
好悶

Yes 主要都係聽佢9up,消磨下時間都唔錯

但我覺得佢唔多識食,咩9都話世界級正,有d我食過既根本係好普通。佢話難食果d,我諗真係好撚難食
而家youtube ming仔同bob叔 我真係成日翻返
而家youtube ming仔同bob叔 我真係成日翻
Mingjai係香港youtuber黎講一向keep住高質
只係高質既觀眾少
btw mingjai加油

agger
Mingjai係香港youtuber黎講一向keep住高質
只係高質既觀眾少
btw mingjai加油

agger

高質有撚用 出片慢撚到
成個月先出一條 呢個系列差唔多玩成年
以前佢拍vlog 日日出片都好撚高質 佢而家根本就無心玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞