Mingjai 個「非南非旅」系列真係好正,點解咁少人睇

168 回覆
167 Like 7 Dislike
佢既旅遊片真係超高質 仲好睇過電視台
係香港yoitube界黎講佢真係超晒班
追開好正 終於有人講
冇野做會睇返舊嗰d

佢之前歐遊每日一vlog都好正
但youtube好似無晒?
早2日一口氣睇哂8條,真係唔撚易,可能真係行2步就停低拍幾次先做到個效果,ming仔
追開好正 終於有人講
冇野做會睇返舊嗰d

Fb先有
連登會員斷背兄弟啲旅遊片都好好睇,完全融合當地人生活,一齊玩
好好睇
其實片頭係咪佢唱?
其實片頭係咪佢唱?

我都覺得把聲好似佢
其實片頭係咪佢唱?

唔係掛
之前每日一vlog先正
佢Facebook 去歐洲啲片都好正

宜家嘅youtube係for小學雞睇嘅喇
對住無聊嘢hehehaha就幾十萬view
高質嘢宜家新一代只會覺得悶,啲小學雞話達哥低質,大鳩就好好笑
留番我地自己睇喇,mingjai都應該唔care,有知音人就夠
佢Facebook 去歐洲啲片都好正

平時唔喺fb睇片,為左佢特登去追,唔係fans唔會知
點都係第一代yotuber
宜家啲乜7笑波子,大j日撚日出幾十條片,有邊條過1m
呢個指標其實幾好
呢個指標其實幾好

大鳩都算第一代架喎
https://youtu.be/SCZF6h8AhVk

睇完呢條片再諗下宜家youtuber嘅production
呢個指標其實幾好

大鳩都算第一代架喎

小學雞 死返出去啦
呢個指標其實幾好

大鳩都算第一代架喎

小學雞 死返出去啦

講事實又比人屌
追開好正 終於有人講
冇野做會睇返舊嗰d

Fb先有

https://m.facebook.com/MingJais/video_grid/?playlist_id=1336140753068674&ref=page_internal
Mingjai係香港youtuber黎講一向keep住高質
只係高質既觀眾少
btw mingjai加油
非南非旅拍同剪都好靚
Bomba我真係唔知做乜柒
勁正 佢啲旅行vlog
不論拍攝角度 色調 內容 都非常高質
勁正
非南非旅拍同剪都好靚
Bomba我真係唔知做乜柒

已經unsub左bomba同熊仔頭
點解youtube會變成咁
mingjai其實都淡出左
勁正 佢啲旅行vlog
不論拍攝角度 色調 內容 都非常高質
勁正

好中2佢同casey neistat嘅style
之前每日一vlog先正

都好正
翻睇過幾次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞