場已卜,世清入一入嚟!

1001 回覆
784 Like 6 Dislike
打啦gap仔,佢細蚊仔黎嫁咋,睇好你打巢佢,我收左d投注唔想回水牙

十卜
打啦gap仔,佢細蚊仔黎嫁咋,睇好你打巢佢,我收左d投注唔想回水牙

你可以代打 錢照收

人地場都book左,唔好曬左個場嘛
想飛番香港睇
一句講晒,你兩個既事唔關波台事
呢次約戰純粹以個人名義進行
同任何組織,團體聲譽無任何關係
各位波台手足同意?

世仔咁出得來打未?唔打就係你粒水
去扮下野都好

你可以代打 錢照收

比蓋清攞去炒囉
一定到+1
痴線
宇巴 真男人

你可以代打 錢照收

比蓋清攞去炒囉

攞個比波台手足團聚9up唔好?
各位波台手足同意?

2&b代打
但如果你到時放我飛機,宇某可以負責任擔保,你不會有好結果!

佢又唔算放飛機既
佢都無應約

你可以代打 錢照收

比蓋清攞去炒囉

攞個比波台手足團聚9up唔好?

又比人攞黎叫春
各位波台手足同意?

2&b代打

點可以假手於人? 初頭你同人嘈 而家揾人代打?點都講唔通啦 拿拿淋 First round俾人ko咪走囉
有d交代好喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞