場已卜,世清入一入嚟!

1001 回覆
784 Like 6 Dislike
屌你牙
笠水
枉全波台上下咁撐你
豬蛇,2&b,我,Nben,湯姆同其他手足都支持你
你最後選擇笠水...

喂,關我乜事我不嬲都係見風使艃,煽風點火
好心轟迷果啲賤種狗咪撚作故仔啦
我從來都無因為宇清入波台開post單野而同佢嘈 而係佢幫某條仆街講先有口角
咁撚鍾意作故仔 你地唔撚出書?
算啦 唔屌你啦
做男人做到你咁其實已經好撚可悲架啦

仲柒過皮鞋囝

其實冇追post
可唔可以簡單講幾句點解搞到出黎約戰?

最初口舌之爭,後來宇城飛覺得網上嘈無謂
就約戰

開頭宇清開波台開post話波台仔成日搞事,之後笠水仔就狙擊佢,之宇清就話約戰

所以點會唔關波台事
條笠水狗又要懶型幫所謂波台出頭

你咪撚作故仔啦

你老幾啊,波台既事幾時到你出聲啊

條友好煩,係咁陰d陰d係道抽水

我屌緊笠水狗啊

老鼠你都唔好我gap王好多,見好就收啦
凡事留一線 日後好相見
push
世界仔唔好以為人地真係好打先約戰呀
佢係睇死你唔敢出去打咋
可能你話打
分分鐘笠返水轉頭果個係佢

我從來都無因為宇清入波台開post單野而同佢嘈 而係佢幫某條仆街講先有口角

賤撚得過你笠水

所以我笠水關你閪事?
世界仔唔好以為人地真係好打先約戰呀
佢係睇死你唔敢出去打咋
可能你話打
分分鐘笠返水轉頭果個係佢

仲柒過皮鞋囝

其實冇追post
可唔可以簡單講幾句點解搞到出黎約戰?

最初口舌之爭,後來宇城飛覺得網上嘈無謂
就約戰

開頭宇清開波台開post話波台仔成日搞事,之後笠水仔就狙擊佢,之宇清就話約戰

所以點會唔關波台事
條笠水狗又要懶型幫所謂波台出頭

你咪撚作故仔啦

你老幾啊,波台既事幾時到你出聲啊

條友好煩,係咁陰d陰d係道抽水

我屌緊笠水狗啊

老鼠你都唔好我gap王好多,見好就收啦
凡事留一線 日後好相見

老鼠好似食左興奮劑咁,咬住gap王唔放

賤撚得過你笠水

所以我笠水關你閪事?

依家唔比笑啊

其他笑就得
你地轟迷幾條戇鳩有咩資格笑?
抵毀完仲想攞彩?

枉全波台上下咁撐你
豬蛇,2&b,我,Nben,湯姆同其他手足都支持你
你最後選擇笠水...

喂,關我乜事我不嬲都係見風使艃,煽風點火

是但啦
雖然知你仲有個女要養
但你咁笠水法, 叫個女大個點見人牙

賤撚得過你笠水

所以我笠水關你閪事?

依家唔比笑啊

其他笑就得
你地轟迷幾條戇鳩有咩資格笑?
抵毀完仲想攞彩?

你係我件玩具黎渣

撚下玩具要玩具批准

賤種咪理你呢種人囉
比人話完你刷存在感又唔順超
慘敗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞