今季馬會優越卡提早成個星期收到

160 回覆
44 Like 10 Dislike
早幾日收到銀卡 唔知有咩用
馬主入門,仲有唔賭都有廂房,更重要係馬場乃交際應酬場合,大把枱底生意

沙田七樓好似多咗間中菜新野,上年唔覺,居高臨下,董事廂房都係附近
銀開始多少少野,個兩個紙牌可以入到全季會員席,入到兩間銀以上餐廳,如果唔賭馬同入馬場就用處不大
我淨賭波 我比fd 得唔得 定入場果陣要show 埋張卡?
咁耐冇check過喎,不過check到唔係本人收番正價遮
優越幣拎左去換月餅劵
齋玩馬仔歐聯 極限都係得金卡 再上唔到
你地啲分會換咩?成日用唔曬 最後全部換禮券現金券
換萬寧,citysuper,豐澤卷,可以自用或變賣,不過呢D限時出現,冇就等下浸,最唔抵換馬場飲食,3粒先100
長跟定咩 我早兩年入金卡都間唔時有條女走埋黎吹水
新入場會跟,舊客就多數過黎吹下水就閃,平時會whatsapp,一般想知都已經講曬~呢Dpr仲正過禮儀小姐
金卡有咩特別野?
今年都收到張
諗住得閒入馬場hea下R下腳指
啲分就黎到期 宜家睇完一轉都唔知有咩好換
銀卡係咪冇乜用
上季差2000分先金
照計換禮券自用最好 其他全部唔岩洗 有折讓
宜家上去個網到睇無百佳萬寧嗰啲現金卷得broadway換票卷
無心水都少入場逛
你指去會員區會有PR跟? 真係唔講唔知
首先你要訂位食飯,最好自助餐~用免費卷食,佢睇到你入咗場,邊間食都會過黎同你soso
太遲換,呢幾日現金卷比人掃曬,我掃咗11張
賭左十年連張紅卡都無
屌你自問都輸唔少
你班賭鬼
金入大額投注區,又飲又食~仲有個會員廂座,鐵章入得,好似可優先拎到位
第一座看台七樓個乜中華,以前好難入到高層餐廳,今年金黑好似可以入,四人最少消費六百,靚景全日
咁睇黎今年都要成日入去R飲R食
一定要連銀行先登記到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞