今季馬會優越卡提早成個星期收到

160 回覆
44 Like 10 Dislike
我舊年輸左10幾萬都未有優越卡
會睇年資架

有冇人同我一樣登入完都係跳返出呢個畫面

仲未收到..唔知係咪寄失咗
你有冇黑卡先?除咗馬主,呢張卡係可以睇馬匹拍賣,而且馬會主動力邀做會員,冇好野係因為跟你個馬會PR流遮,馬會會員訂唔到大賽日車位,呢張可以
今季得5500分
其實要點先攞到呢張卡
金卡好似投注300萬一年
黑卡唔知
黑難過金?
紅60萬 銀100萬 金300萬 黑1200萬
黑同金距離咁遠
因為黑同金個地位同待遇都差好遠
傻仔先仲賭馬會 輸水都輸死
送埋d咁既垃圾卡1d用都冇 但大把on9仔搶住要

【眾籌 Google 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告

https://lih.kg/dHmAvS
d垃圾優越幣換野仲要自己上去拎
換左幾張戲飛算
戲飛冇用,好多正片去到已經冇靚位
唔係同平時一樣 只係比錢用左卷就得?
5%溢價,去做犯法事,仲話做傻仔?網上正規大莊冇一間係受香港注冊,你拎一D土莊證明你冇收過過百萬,呢D土莊模版幾百人仔已經有啦,上多D內地賭壇,十有九贏大錢出事,可以提款嘅係因為搞你不痛不癢。

香港土炮莊家嘅,更係傻仔先玩,同黑道打交道居然變醒目?

最後,你有冇黑卡?唔好拎D入門卡而否定張卡冇用垃圾
你去到用卷換飛時已經冇乜位或要提早去,唔似平時可以早網上挑好位。重有,以前換ua卷,有D戲要加20所以換超市卷最抵,D卷久唔久會上架
想問樓主拎金卡可唔可以加大手機個投注額,一日可以賭超過50萬
已經可以申請總額過百萬,但每注仲係五萬冇得改,不過一日玩到五十萬已經好多贏梗都咁話,尋晚奧林比亞高斯執過兩場,第三次買佢平半主1.77五皮我已經覺得不理性轉半一直頭唔敢買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞