㩒錢熱潮仍然好低

1001 回覆
1666 Like 27 Dislike
個個巴打平時肯定成日比岳母請食雞髀
ching hoball
counter職員主動問:洗唔洗提款呀?
咁好啦 我喺咁以響應吓啦
1000唔怕假銀紙咩好多鋪頭唔收喎
push
小小意思 撳咗兩日機
大家一齊加油!
atm 冇錢...

集會返屋企先有時間影下

盡力了
9月要第二波了
想問下用payme增值過數再㩒有冇用,攞哂佢d現金出嚟先
push
台灣傳媒夠膽報,唯獨是香港傳媒唔夠膽報道!
https://www.youtube.com/watch?v=NMx96Wb48f4
就好似罷工個日咁 我只係part-time 有好多後備人員 得個一日 罷黎都冇用 但其實係一種表態 咁咪做囉
成果都冇乜咁 仲有好多人被無良僱主清算 又有好多熱愛工作既香港人係到diu 不過都冇必要後悔 對症下藥改策略囉
抗爭係長期工作 我哋呢d小薯 點知下次金融大佬會唔會出招或者鄰近国出兵亮劍 咁不安既情況下 只可以做d野保護自身財產安全 唔係比人溶左都唔知咩事
唔好講推 將今日核彈列明黎推post

1. 射頭
2. 721無起訴
3. 狗扮示威者
4. 無啦啦拘捕個女人
5. 室內開槍
6. 過份使用武力+催淚彈
7. 冇委任證
8. 過期催淚彈
9. 警黑勾結
10. 無差別濫捕
11. 光明正大講大話
12. 誣蔑市民+陷害市民
13. 拆證物
14. 無視任何法律及指引
15. 葉虎事件

佢地搞到香港咁樣 人人都生意差冇工開佢地仲計ot幾萬蚊準時出糧一定唔驚,諗計斷班撚樣既飯碗
香港人唔再需要唔保護市民既警察!!唔想再出糧俾一啲開槍打我 用棍扑我既人
你班人咁似唔夠力呀
咁少人點攬炒
錢呢 我就無額外去攞
不過因為公事需要 atm攞左3次 total6萬

講真,靠攞錢衝擊 金融體制甚至聯繫匯率
唔現實,你當自己大戶?
10萬個人 每人攞10萬先係100億
有無咁多人有咁多現金 仲要去銀行同你慢慢排隊攞呢?
遊行都行幾粒鐘啦 排個lunch姐家下
係啊 唔知㗎
但唔試唔甘心 幾乎係零成本抗爭 搵唔到唔試嘅藉口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞