19/20 Nonjupas nursing(2)

392 回覆
2 Like 1 Dislike
都唔名點解hku咁耐都唔出offer 唔通真係等到最後一刻先派咩 多舊魚
Sy出咗 派咗比本身有yr1 offer嘅人
咁得意?
有聽師姐講過 HKU好興咁樣
一開始俾yr 1 offer 然後到8月突然放一大堆yr 3 offer俾人
ps 個度一定唔止25個
然後堆yr1 offer比人放返出黎 又再派過出去?曬時間

唔知點解要咁麻煩
師姐話有識人東華開左學先收到HKU offer
咁你咪可能有排等?!
如果真係有我份 我唔介意等
最怕佢吊高黎買 比假希望人
賣*

宜家淨係可以望office條友冇fake我
真係recommend左我上去yr 1個邊
原本都冇乜希望 佢咁講一講又好似俾左少少希望我
ching我打去問嗰陣佢都係咁同我講
好緊張!
HKU TWC Nursing Offer God
佢會唔會個個打去都咁講架
其實可能佢怕煩 所以個個都咁講 反正就算無offer都可以怪佢 因為佢只係講左「recommend」
最後可以拍拍屎忽就走
其實我上星期都有打去問過
個陣佢仲未話recommend左 只係話我file資料齊曬 叫我再等下
今個星期問先話recommend我上yr 1 佢話因為我yr 3機會唔大
你男定女
如果女仔你都幾鍥而不捨

宜家用緊嘅尼個ac係問人借嘅
個ac問人借
我諗應該有架啦
應該
希望啦等左咁耐都未有已經好頹
諗住入BU就算 但佢同我講recommend左上去 搞到我又有少少希望
厲害厲害 佩服佩服
係 佢一話recommend咗 開哂file嚟睇 就俾咗希望我😭
Hku cu sy都係大約3.4以上 好似有啲人3.3都有 不過好遲先收到
唔會 因為我遲交 佢已經直接話我太遲 所以係waiting list既好後聽到已經知冇機了 又講到因為我太遲冇時間睇曬咁多file 心諗咁你早啲cut唔好繼續比人apply啦 好似比人呃錢咁
想問下nursing department星期六係吾係吾開?因為打電話冇人聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞