Princess Connect Re:dive [56] 靜流係老婆,龍女係SP

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
香港唔知多唔多人玩
我見台灣好似幾多
我諗起碼玩翻兩個月先可以係公會戰有d作為
想問下D建議R12-4既 第4件裝係用飾物定係衫?
美食殿好似冇咩香港人
B2835421 17690 1533 14 220 [★3]璃乃、咲戀、望、妮諾、靜流、莫妮卡、吉塔、矛依未(511)、亞里莎、克莉絲提娜、泳裝黑貓 凱留(夏日)、千歌(聖誕節)、優衣(新年)、静流(情人节)|[★2]茉莉、茜里、宮子、雪、七七香、美里、鈴奈、香織、美美、綾音、鈴、惠理子、忍、真陽、栞、千歌、空花、美冬、深月、纺希

巴打們,想問問如果主力推主線,用咩組合好?主升邊幾隻?仲有邊隻可以升做5星先?

唔該哂巴打解答
望靜流511克總新年優衣
兩隻輸出一定落咁濟,其他坦補師睇情況換下咁
冇純冇月月好尷
有2萬石,抽唔抽隻純同月?
依家又冇三星up唔洗咁急
中意可以課金抽必中池

我用依個組合,已經卡關拎唔到3星,隻511好快死。
想當年啱啱開服第一個up池就係純,果陣迎來左一大波轉生潮同一d人棄坑,咁就過左一年了
純同月月你遲早有唔洗心急
朋友比個面落返隻坦好wo
禾抽伊莉亞歪中純同月
望 矛衣未 咲戀 新年優衣泳黑貓推到9成圖啦
手渣一堆ss級人權結果唔配坦都係冇用
咁我改改佢 唔該哂 巴打們
豪華陣型靜流換隻坦好D EG.布丁 黑騎 望
唔夠就等碎片換
巴打,如果想砌隊打boss同PVP,有咩建議
上網查攻略
我玩咁耐都係查開唔用腦
pvp依到,boss上youtube睇
https://badotktk.sakura.ne.jp/princess_connect/public/arenadb/
巴打黎,係新lihkg戰隊到

終於搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞