Princess Connect Re:dive [56] 靜流係老婆,龍女係SP

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
可以玩既 2百好抵屌啦
前期追進度會有d肝 之後每日幾分鐘清體完事
kmr係俾gbf逃兵過黎休閒用
[★3]真步、璃乃、初音、伊緒、妮諾、智、伊利亞、流夏、吉塔、矛依未(511)、亞里莎、克莉絲提娜、泳裝黑貓 凱留(夏日)、優衣(新年)、静流(情人节)、安|[★2]茉莉、茜里、宮子、雪、七七香、美里、鈴奈、香織、美美、綾音、鈴、惠理子、忍、真陽、栞、千歌、空花、珠希、美冬、深月、纺希

定係呢個好d250人仔
上邊個啦 泳珠希上左專勁左好多上返t1
ok thx巴打
想問下應該升邊隻4星先
有冇咩靚帳起手推介
呢隻好似唔錯
睇左幾間店全部都係同一個賣家咁既
收到風賣家發左達
係都唔奇
岩岩已經買左號,有齊以上角色,但依家哥隻古蕾婭抽唔抽好?係咪又係必須品。
唔係 呢隻係常駐角 可以等遲下抽其他歪中
水真步咁勁抽?
同水黑小倉唯有得揮
https://www.youtube.com/watch?v=baRERHcE9Ho
好的 咁我現階段係存石同衝主線啦
抽完但未升
咁要刷裝啦
朋打都打到,無萬聖忍真係唔得
嗰陣時我揀咗穎貓冇揀到萬聖忍後悔到依家
而家喺競技場見到萬聖人都要搵路行
一定要有智,萬聖忍,鏡華,吉塔,女帝, 除咗 女僕之外嘅所有泳裝
新年優衣 情人節 姐姐

上面呢句說話係畀四個月之前嘅我聽嘅
而家我除咗頭三隻同埋龍女乜撚都有
喺競技場畀人打到仆街
見到萬聖忍直情有陰影
巴打可唔可以話我知主升邊幾隻先

★3]杏奈、伊緒、咲戀、望、秋乃、智、莫妮卡、矛依未(511)、克莉絲提娜、泳裝黑貓 凱留(夏日)、珠希(夏日)、綾音(聖誕節)、優衣(新年)、静流(情人节)、安|[★2]茉莉、茜里、宮子、雪、七七香、美里、鈴奈、香織、美美、綾音、鈴、惠理子、忍、真陽、栞、千歌、空花、珠希、美冬、深月、纺希
萬聖忍喺我嗰邊已經無乜人放1v1守隊
★3]望、智、莫妮卡、矛依未(511)、克莉絲提娜、泳裝黑貓 凱留(夏日)、珠希(夏日)、優衣(新年)、静流(情人节)[★2]宮子、美里、香織、惠理子、忍、空花、珠希、纺希

望,女帝五星左先
望專上70就
新年優衣同埋情人節姐姐 要keep住三星, 如果你要打ex2嘅可以上四星
1v1我無問題
3v3好大問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞