cccu相認post#4 毒撚唔敢見班mk

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
diu 老母又有平機票逼人飛

羨慕

比張飛me is ok

今晚十二點搶下

羨慕

未有人答應我去

我都想去旅行
好多present

星期四要交兩個各2000字既individual assignment,一隻字都未做,點睇?

快d做

而家同friend去食飯,食完今晚返去開波

好彩我得800字
好多present

星期四要交兩個各2000字既individual assignment,一隻字都未做,點睇?

快d做

Deadline fighter

羨慕

未有人答應我去

我都想去旅行

走堂去玩
我睇到全個一月都有平
Add drop period 無所謂啦
好多present

快d做

好彩我得800字

知喇
好多present

快d做

Deadline fighter

真係,無一份功課係會早幾日做完

羨慕

未有人答應我去

我都想去旅行

走堂去玩
我睇到全個一月都有平

咁耐之後既事 好難保到時有無緊要野做

Okay,ac2 5/6 樓?

5樓喔

聽日陪我ok?

一齊囉

聽日,唔是星期三,同過是但啦絲一齊溫過啦。佢讚我體貼細心nice同幾靚仔添架

🤢🤢🤢

係咪有意見呀你

你係咪諗多左

聽日幾點先?!
TA4搵MK妹

TA4 ??

羨慕

未有人答應我去

我都想去旅行

走堂去玩
我睇到全個一月都有平

咁耐之後既事 好難保到時有無緊要野做

走堂
好多present

快d做

星期4都有兩個Present未做. 繼續做deadline fighter
煲劇先
好多present

快d做

星期4都有兩個Present未做. 繼續做deadline fighter

陪你通頂
煲劇先

interview完真輕鬆
煲劇先

考完一科midterm更輕鬆
好多present

快d做

陪你通頂

你要趕800字?

5樓喔

聽日陪我ok?

一齊囉

聽日,唔是星期三,同過是但啦絲一齊溫過啦。佢讚我體貼細心nice同幾靚仔添架

🤢🤢🤢

係咪有意見呀你

你係咪諗多左

聽日幾點先?!

十點到十一點啦,但你是咪唔得
煲劇先

下星期一仲有interview
其實我就係傳說中嘅offer god
煲劇先

得一科interview仲要完左

5樓喔

聽日陪我ok?

一齊囉

🤢🤢🤢

係咪有意見呀你

你係咪諗多左

聽日幾點先?!

我okay喔. 你打算溫到幾點?!
煲劇先

得一科interview仲要完左

下星期in咩? 我d interview完左lu

5樓喔

聽日陪我ok?

一齊囉

🤢🤢🤢

係咪有意見呀你

你係咪諗多左

聽日幾點先?!

我okay喔. 你打算溫到幾點?!

最遲七點到啦
你地好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞