cccu相認post#4 毒撚唔敢見班mk

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

遙距係屋企工作既好處壞處

我有個fd in 係問佢最想去咩國家

標準工時

d題目闊到無得準備

感謝各位
去咩國家係完全唔關事嫁喎
Thinking/reading 巴,你講得好岩

我咪就係thinking
所以我係你 就早d瞓算 放鬆心情

早d訓

唉,好啦
我淨係想要offer

祝你好運,努力總有回報

btw 處男巴係咪讀緊ust

係呀,廢青一個

標準工時

d題目闊到無得準備

感謝各位

早d訓

唉,好啦
我淨係想要offer

祝你好運,努力總有回報

係呀,廢青一個

係咪今年yr2
英文名唔係 g 同k字頭
有無上星期考完psycho midterm既朋友
個分爛到仆直

標準工時

d題目闊到無得準備

感謝各位

早d訓

唉,好啦
我淨係想要offer

你仲報左D咩?

City ba,gbsm,im
有無上星期考完psycho midterm既朋友
個分爛到仆直

聽日返9
聽日返9

仲唔瞓
估唔到原來cccu有獨立post

yr2 ast 留名
琴日去左interview N展
比左個conditional offer我
想打探下入面個學習環境

學定M2野 如果CCCU

冇m2底 可以點樣學m2野?

巴打揀engine asso why not hkcc?
聽啲fd講cccu engine yr1已經要寫c++嗰啲
好容易爛grade
相反hkcc yr1學既野淺好多, 肯俾心機做吓exercise
hkcc yr1 asso入hku係好易
聽講hku engine yr1每年留30個位俾hkcc engine yr1架

我eapp報架 都報左hkcc
上星期cccu sd email比我叫我去in
但係hkcc果邊未有消息叫我去interview
想打探下入面個學習環境

好容易爛grade
相反hkcc yr1學既野淺好多, 肯俾心機做吓exercise
聽講hku engine yr1每年留30個位俾hkcc engine yr1架

我eapp報架 都報左hkcc
上星期cccu sd email比我叫我去in
但係hkcc果邊未有消息叫我去interview

btw你d料準唔準架?
我自己中英都唔好預計dse得2
有d驚就算報asso都考唔上大學
所以係hku space hd同asso之間揀緊
我都expect左揀hkcc先 上網搵料個個都話佢口碑好
但又有人話其實入面好多勁人 好難拎高gpa
想打探下入面個學習環境

好容易爛grade

Aim CityU,CU,UST CE CS嘅話,就cccu
EE,ee,civil…就hkcc or space

cccu engine最主要係讀電腦嘢,教programming

上年就係hkcc唔收我,我到我宜家就到pat屎咁

標準工時

d題目闊到無得準備

感謝各位

早d訓

唉,好啦
我淨係想要offer

祝你好運,努力總有回報

係呀,廢青一個

係咪今年yr2

yr2呀,但英文名冇g同k頭心

標準工時

d題目闊到無得準備

感謝各位

早d訓

唉,好啦
我淨係想要offer

你仲報左D咩?

同是但啦絲打報嘅一樣係咪分身嚟咋

感謝各位

早d訓

唉,好啦
我淨係想要offer

你仲報左D咩?

一定係啦,咁肯定好多分身
好撚驚,in50分鐘咁耐

早d訓

唉,好啦
我淨係想要offer

你仲報左D咩?

一定係啦,咁肯定好多分身

Shipping加埋written test 成粒鐘

講錯係2粒鐘

講錯係2粒鐘

好大壓力

十二三條友,每人self intro完都十五分鐘,再出問題,每人答兩次嘢,每次依依哦哦兩分鐘,差唔多啦,好快過啫

講錯係2粒鐘

以前in poly finance都兩個幾三個鐘

講錯係2粒鐘

係中間等左好耐

講錯係2粒鐘

係中間等左好耐

上上個星期六in hku space
叫人1400到去到成4點先in
1個鐘介紹 1個鐘等interview
最後5點之後先走得
但係上個星期六去cccu in
9點半到 最遲11點都走得

標準工時

d題目闊到無得準備

感謝各位

早d訓

唉,好啦
我淨係想要offer

祝你好運,努力總有回報

係呀,廢青一個

係咪今年yr2

yr2呀,但英文名冇g同k頭心

遲d如果有offer既話搵你指教下
咁多位我返黎la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞