(有圖) 國際輿論戰已經輸緊,運動步向衰亡

417 回覆
786 Like 402 Dislike
屌 咪撚再假標題啦
國際出口講句野冇成本
聯署果啲簽左咁多個有邊個係有回音同有實質行動出過手?
唔係隨口鳩up幾句就叫幫左手
我地對抗緊既係成個中國唔係香港政府咁簡單
幫推。 一直打緊日本TWITTER
push
其實內容方向啱
樓主不如開過個po正經講
做好自己=場運動會贏?

醒下啦,講打你唔會夠政府打,咁我地唯一依靠既係民意同國際輿論,你唔撚理就輸撚梗啦
第一次見twitter五毛?消你老母亡

第一 佢哋外國人日本人香港人都會扮
第二 五毛會無限增生 同佢拗晒9氣block仲好
所以每個人都要去宣傳

每個人都出一分力。星星之火可以燎原
人地成班網軍,全職5毛
咁樣逐個駁真係搞唔掂
‪for westerners who want to know whats going on, please watch here: ‬

‪1. he WAS NOT wearing a PRESS id ‬
‪2. theres a blue ‘i love hk’ t shirt in his backpack, which is same as gangs performing INDISCRIMINATE HURTING happened last week. Innocent citizen was stabbed to bone. ‬

同一個 post 打緊輿論

twitter 班五毛話六四冇死人

講撚到火
對唔住,但我開咗好多post叫人去注冊,都好似冇咩人理
根本冷處理先係最好
Push
pish
SORRY手殘唔小心㩒左負評...
明白樓主因為心急啫, 本意係好
上面無端鬧你全家嘅就唔好放上心了
睇啲內容都知邊度人啦
個道歉破壞左
大家可以番屋企休息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞