[I/A] 第七史詩 Epic Seven (109)以眼還眼,割J都唔割

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
建議大家留肥留蔘 專武一出 強弱一定有變 我估仲會好多
強嘅唔使諗 以佢每招技都有改來講 光敏減傷你覺得可以改成點? 弱極都會增加隊友生存力
廢嗰啲唔會因為一招技彈起 反而係而家半紅不黑嗰啲/拉條角值得留意
萬一件專屬有速 分分鐘暗蘿/水蘿都翻生
萬一暗貓3技改做全隊免疫 又係直上一線
唔好期望
似係令本身普普通通嘅光暗5飛得高過所有三色角
nerf咗暗刺加攻?專武會加返
非洲人繼續食屎,拉大貧富懸殊,加劇社會矛盾
In the Alchemist's Steeple, Players will be able to use a certain number of Exclusive Equipment as a material and craft Exclusive Equipment with their desired Skill Enhance effect.
俾廢光暗5翻身認同 但認為短期內都唔會推出(民怨太勁)
而家剩係睇來木奶來講 討論會buff成點有啲武斷 甚至會唔會有「此技能傷害增加20%」之類都唔知 (聽日睇埋光席水鎚應該有答案)
就木奶來睇 佢弱點係3技用完無以為繼 佢3個專武都係彌補緊個弱點
如果話「改善弱點」係佢設計方針 除咗傷害差太遠嘅廢打手 應該唔會有人有增加傷害 一般打手可能係「受擊致生命值低於50%時驅散自己所有debuff」、「使用此技能後獲得一回合迴避/隱形」、「此技能額外吸血25%」之類生存向嘅無聊嘢
剛玩無耐
想知可唔可以跳過角色回合
PVE有BOSS比打有BUFF
唔想比佢疊
暗拳翻得身未
暗拳專武
隊友被暴擊都照反
一個aoe打落嚟反4下
可能只可以裝一個,咁技能只可以BUFF其一?
「各專屬裝備都會指定讓其中一個技能的能力值提升,獲得裝備時,該能力值的數值以及技能效果將會隨機賦予」睇落似係
「將英雄覺醒到第五階段後,就會出現可配戴專屬裝備的裝備欄。」
唔可以, 你打咩呀? 總有野可以counter到
學到嘢
發達了
打緊深淵56
BOSS被打擊2次開盾
好煩
破甲睇下打唔打得爆? 一係驅散, 再唔係禁BUFF都應該可以

我要哂
中間不得了呀

仔仔都有型
過了
打左成十幾分鐘
Gay佬不了,明明為女女玩隻game依家大半隊6星都係男人
係木屬法師,木屬呀
不知幾正
身一隻木屬法師?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞