[I/A] 第七史詩 Epic Seven (109)以眼還眼,割J都唔割

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
暫時英雄王:1729
暫時神器王:小弟
有d神器無打到
唔需要 等121
比我會DZ水奶
因為對面唔知你DZ係高速定係反擊 所以會逼人帶速陣/驅散 亦降低對手帶多個AOE嘅意欲
水奶用來防磨隊 帶明星卡或者波濤 加埋你升爆技 應該幾好磨
利申5000分難民 冇光敏俾人打到入廠
輸人唔輸神器

原本仲諗住升包包頭上6 換水奶黎多d cleanse防debuff team
用無counterset暗ravi比人打到得返15% defenserate
我都唔鬼知 總之防到一波流就少好多人打 唔係好多人有時間玩 甚至突登輸
有時間玩就想贏 整一隊睇落就覺得晒時間/賭命就啱
暗ravi咁廢?
同樣暗5星warrior 暗拳100%counter ravi用set 20%
除非你s3 max plus神器 秒到人
如果唔係都係落第個好d
ps 暗ravi 6星6覺陣型A skill得+3 打暗ravi隊未輸過
你最尾個句睇唔明
我自己隻暗ravi升到6星6覺 陣型 A skill enhance+3 都係幾廢
打有暗ravi既防隊未輸過
sorry for 1999
咩裝
dps 速裝/ 30000血 6health 裝 /半攻半坦裝 都試過
以前無需要counterset所以無刷過 一套都無 我都知ravi要counter
有冇試過2萬5左右血同250%+爆傷?
無counterset都得? 我一陣試下
我想咁砌不過未有裝
因為佢s1同s3分別計12%同20%血
高血高爆傷感覺上應該唔差
點解呢?

想問下邊個帳好啲

最大分別係上面冇權杖同水扇
下面有水扇、權杖、歌gay、孤兒花
冇水扇會唔會打唔到pvp?
識㨂一定係揀水扇
你果隻點砌?成隊點組?
水扇竟然咁勁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞