我係國泰頭等貴賓室常客:塞機場係最成功既運動,因為...

2103 回覆
6627 Like 66 Dislike
Pudhhh
你傻鳩完未?
咩都要講民意?
有個機會唔報仇?
屌你老母臭閪
屌你老母正傻鳩
Push
搞機場喺重點,推!
年輕人成功爭取XXX

share 畀屋企嘅廢老啦!!
P牌推唔到啊幫幫手
【文宣】畀廢老睇
https://lih.kg/1475569
push
<借分享>
終極BOSS何時現身?Pokémon Go發夢記

本章遊戲基本分析:
1. 誰是本章終極Boss?
2019反送中一章的Boss係林奠怪,不是中央精靈王。各位精靈捕手手足留意!!
因為5大訴求實質沒有港獨成份,而且中央已經同林奠怪劃清界線:表明送中改版不是中央意思。基本上中央不太關心兩個月的對立局面。所以林奠怪就是這一章的大佬。
2. 終極Boss現身未?
雖然知道Boss係林奠怪,但它其實在最後一版還未真正現身,因為我們一直打緊尾二版:RobotCop精靈出貓版。
3. 我們原地踏步打RobotCop精靈
精靈捕手其實一直在沒完沒了打RobotCop精靈,但一d都唔化算,因為RobotCop屬性係:
ATT:100, DEF:100, MAG:100,
END:100, HP:100, INT:50, WIS:-1
數量:30000.
喺過去兩個月,RobotCop只係得幾隻受傷,而且多數輕傷。 而我地精靈捕手已經失去700+手足,而且係完全失去700個戰鬥力,而且大部分係Fighter/Tank。
4. 有無捷隱藏去到打Boss(Final Stage)?
有。其實我地去過呢版捉飛機精靈,就係機場。好多人以為呢版冇咩用,又或者因為Boss出咗禁制大絶令到我地精靈捕手唔可以大量去機場捉,以為呢版係死版放棄咗。 㸃解話機場d精靈好重要? 其實之前有熟悉空運對香港經濟重要性嘅巴打已經俾晒tips. 如果機場d精靈可以連續日日捉晒,快則兩個禮拜,慢則兩個月,Boss一定現身跪低認輸。 如果唔係,你睇星期一點會有大人物出來話機場幾重要? 點會派好多隻蝗蟲精靈去機場扮精靈捕手搞事? 班RobotCop精靈明知機場神聖不可侵犯都夠膽入去(雖然只係行入少少) ?
5. 機場捉精靈仲有得玩咩?
其實條捷徑去迫Boss現身一直喺呢版。而且唔入機場都可以捉到飛機精靈,只要人數要多。而且唔會有犯法風險(遊戲內犯法)。所有初階玩家、唔接受所有暴力嘅(和理非)玩家都可以玩。每日都可以和平理性玩到機場一版出bug癱瘓。
6. 玩法
一定要人夠多,每日約定同一時間出發去機場捉精靈,例如下午6:00。 記得大家係去捉精靈,一定要移動中先捉得到,所以到左機場就直接出返市區,再搭返去機場,就可以捉到飛機精靈。千奇唔好入機場大堂阻住旅客。
零課金捕手:
搭巴士直接去機場,在巴士上就有得捉。到左機場唔使入去大堂,直接去排隊搭巴士出返市區,再搭返去機場就可以捉到飛機精靈。來來去去咁。
中課金捕手:
搭機場快線去機場,沿途捉就得。到機場就搭回頭車出市區再去機場。 一樣啦,唔好入去機場大堂騷擾旅行。
重課金或有車人士:
搭的士、Uber 或者自己揸車去機場,如果條公路塞車,都唔係你想嘅,大家一齊忍讓下啦。自己揸車就梗係唔好一路揸一路玩Pokemon啦。到咗機場就揸返出去東涌再入返機場啦。

大家一齊努力,每晚6:00到10:00,隻game個交通會癱瘓啦,個機場遊戲server都會癱瘓,一定機場所有會飛嘅精靈都會無晒,咁就成功!日日玩,個大Boss一定會出嚟! 自動認輸啦!

大家俾個共識,一齊約出嚟玩啦!
push
push
因果由國
容港治己
光復香港
時代革命

818維園見
[史上最大規模杯葛黑警] 不歡迎警察運動 全面進場(內附行動方法)
https://lih.kg/dFxjhS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞