侵:中國終於肯出解放軍平亂了 香港將會安全

165 回覆
36 Like 204 Dislike
樓豬英文0分
請善用不推文回覆
大家啲英文真係要進步下
你地讀得英文少自己查字典
其實有將會既意思
1.
used to indicate obligation, duty, or correctness, typically when criticizing someone's actions.
"he should have been careful"
2.
used to indicate what is probable.
"$348 million should be enough to buy him out"

#118226 又係你呀?
亂譯
直接永久封鎖佢
你地讀得英文少自己查字典
其實有將會既意思
1.
used to indicate obligation, duty, or correctness, typically when criticizing someone's actions.
"he should have been careful"
2.
used to indicate what is probable.
"$348 million should be enough to buy him out"
will may might should be 個程度有乜分別呀臭閪支那賤蛆
因為美國養大中國既
死3毛
屌你老母全家賤種
簡單都唔撚識?
Everyone包埋老解啊
曲解人意思做咩?
你依條支拿賤種番去參軍吧
樓主睇返中文算啦
侵侵twitter 留比其他巴絲負責mon
不分割

叫左你小學讀英文唔好懶
你地臭閪支那人大話高考唔好考英文添
佢撚有咁講過 垃圾沖樓主又fake news
你用百度翻譯?
柒咗就潛啦唔好再兜 睇到都尷尬
出老解咪返屋企訓,老解走咪再出黎夠膽就出老解出到2047
係呀係呀?

Show Blocked User - Almondroca

貿易戰讓步同出解放軍攬炒兩樣野黎喎

唔好得過吹,都吹撚左2個月 快D出解放軍
係都唔會深圳啦,駐港部隊呢?
everyone should be 喎...
唔係will be 喎
夾d廢老去一齊上前線,等d廢老做第一滴血
樓主英文真係Level 0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞