檢討但不割席 道歉但不後悔

105 回覆
149 Like 3 Dislike
同意 今日休息一天
只可係接機道歉
同意
721 811
檢討但不割席 道歉但不後悔
未完美,可接受,但亦都要改善
對於相關嘅評論,我唔係刑偵嘅專家,好多地方充滿疑點,或者有齊晒相關嘅資料再作補充

不割蓆不分化
香港人加油
萬事小心
絕不割蓆!!!
push

好唔好都應該檢討下,做得好嘅繼續,唔好嘅咪改囉,有咩事唔啱聽唔好一嚟就屌人老母人生攻擊/淨負皮唔留言,討論要有point,有咩唔同意咪係度拆掂去囉
升乜撚嘢級 真係升級果陣你睇下俾潔癖撚屌成點
真心你地咁想展現自己道德標準嘅唔好同共產黨做對家 你地生錯咗地方啊
冇錯啦公安同志來旅行姐 應該展現友愛啊嘛 係咪仲要合唱俾佢聽跟著買張飛仔送佢返上羅湖啊屌你
同你講,廣州嚟香港駛鬼去機場
一定係特別任務

捉唔係問題,但處理方法有問題囉
圍5個鐘除咗混亂之外,你覺得得到啲咩丫?
我認為昨日圍內地人及有關人仕,是完全沒有必要,根本兩個出現都放軟手腳,任你打,你就知道出事,重要有3-4個年紀似20以下我青年在旁抽水打人,呢0的動作完全同黑社會沒有分別。
我希望大家可以約束下身邊人的行動,如果出來是一群人,只有幾個不能約束,會影響整體印象。
如果你地有人真覺得要道歉,可以翻譯:

親愛的外國朋友:

機管局不讓旅客登記,不派員協助,使你們感到不耐煩,對不起。

警察在尖沙咀和銅鑼灣隨意逮捕,鬧市打你開槍,令遊客嚇得大哭和受傷,對不起。

香港政府的種種施政和行政失誤,為旅客帶來不便甚至人身安全威脅,香港市民感到非常遺憾。

香港政府雖然不是民選,缺乏認受性,但香港市民還是想跟各位旅客說:對不起。我們十分樂意與海外的朋友進行各種交流,通過社交媒體和書信讓你們持續關注香港的情況。

祝各位旅途愉快,願友誼永固

香港市民上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞