[飛機受害者]唔好講咩道歉了,我要錢

196 回覆
67 Like 1773 Dislike
依個論調我雖然好同意, 但係其他人真係唔會buy
因為就算背後政府做錯咩都好, 依家阻住佢地直接係示威者
琴日個台灣遊客講得好岩, 策略係唔係正確?
係時候要反省一下, 點樣可以做得更好, 依家未到背水一戰, 好多外國人士依家係幫緊示威者, 用外部壓力要政府回應, 唔好將佢地推走
有錢都俾義士
無買旅保?
抵死啦 開個post先得3毫子
人血饅頭
咩叫飛唔到就影相?
影咩相?
你唔Show original flight schedule 我點知你係delay?
一陣你求其post張相show 班機delay過骨?日日大把機delay半個鐘一個鐘就算
頭先你口響話要賠酒店,即係你琴晚飛唔到滯留咗啦.....咁相呢?
如果你live 我接受
唔係既留返比自己慢慢燒
都係.. 好似CCTVB訪問d旅客, 然後日夜狂loop...
我想講 你以家比錢 一定幫到人
住又好食又好
你攪到人地走唔到
就射個波比人,咁你地就好能正義
你要外國人幫你,你又攪到人
咁人地返到去,會點同自己國家的人講?
今次贏唔贏,真係睇香港人有幾團結
聽日要派糖 但絕對唔可以道歉!!!!!!!!!!
https://lih.kg/aecQeeU

機場和理非麻煩用下腦 道歉倒不如華御結
https://lih.kg/1470289
警察話 驚破產就唔好出香港
河妖話 你明知件地係度 仲要番香港機場 係先撩者賤
人咩哋?係你話自己滯留咋嘛
又無圖得把口講
今日好忙
圖係機上影 唔自爆
呢個post 有千幾個負皮 都冇一個人話幫手
係我係坐Uo 的機 問心呢兩日有幾多班機取消左
係咪得把口 ??
道歉有能用丫 我冇地方訓架 我唔知你幾時攪完架
就算完左都未必有機返架
屌你老母
原來搭UO
呢間嘢不嬲都無啦啦cancel flight架啦
搭得廉航就預咗
關咩示威事呀
你今日先飛喎ching
何來一直係香港無地方瞓?
全日UO機香港去東京無論係飛NRT定HND都無cancel
而你班機亦都無delay

「求意見 」 8月 東京10日行
https://lih.kg/1276115

#我以後會善用起底功能
我真係係香港冇地方住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞