請問有無人試過動物傳心?

64 回覆
1 Like 5 Dislike
究竟要幾低智商先會信呢d野

x2
養寵物係咪會低智商d

x2

X3. 問唔問到我屋企隻小強住到幾時,幾時先肯走
養寵物係咪會低智商d

咪亂講, 我唔信的
如果動物傳心係堅既
呢樣至今既成就唔會得咁少
人類同動物既關係都可以有好大改變
但事實呢?
樓上成班井底之蛙 唔知就唔好衝出黎柒喇
外國好多傳心師係有協助動物診所㗎
亦有唔少全職傳心師係直接去人屋企輔導寵物
都係個句 黎到香港所有嘢都會變質

傳心失敗有好多原因
傳心師不夠熟練/狀態不佳 動物不願意合作
你地咁樣講只係因為你地無經歷過就唔願意相信
你可以話動物嘅喜好係傳心師撞彩 估都估到喇
一隻動物經傳心後突然有好大轉變 你地解釋到點解?

就係因為你地呢種人再加上神棍係存在 先令到呢樣嘢咁難以係香港發揚光大
等同風水 塔羅占卜 鬼神之說 UFO etc.

x2

星座都有人信啦
香港有個外國女人好出名,你可以搵下。
我唔係係佢度學,但我導師係。
跟呢個導師上完堂我都會再跟佢學多次。
唔開名,唔係打手,只係想分享下。[/quote]
學費貴嗎? [/quote]

外國女人收費比我導師貴,但係算係香港top1嘅傳心師。
同埋聽說佢就快退休 因為佢已經好老 要搵佢就快
“科學”撚
我一向有少少靈感力
所以自己睇書學到少少
不過只係識同自己啲小朋友溝通

我死鬼細仔嗰時就死, 佢主動connect 我...
佢過我要走啦, 唔洗怕無錢幫佢比醫院...
轉個頭就打嚟過佢唔得啦...
我一向有少少靈感力
所以自己睇書學到少少
不過只係識同自己啲小朋友溝通

我死鬼細仔嗰時就死, 佢主動connect 我...
佢過我要走啦, 唔洗怕無錢幫佢比醫院...
轉個頭就打嚟過佢唔得啦...

好sad
佢有無同你講佢好辛苦
岩阿岩阿
比錢
岩阿岩阿
比錢

x2

我自己有養狗
覺得信都真係白痴
不過以我所見信嘅全撚部都係女人
我信有動物傳心
但唔會咁簡單呀豬呀狗都做到
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞