請問有無人試過動物傳心?

64 回覆
1 Like 5 Dislike
我想試下動物傳心,了解多點我主人的怪異行為。不過又覺得好唔科學,只係望住張相就知好多野咁,感覺好似通靈咁。
有無人試過?係咪真係知主人諗咩?
最近隻狗狗走失左都搵左動物傳心幫手
但仲未搵得返
望住張相就溝通到我就唔太信
有時啲貓貓狗狗咁似樣
冇特別嘅記認

如果有巴絲識嘅歡迎示範
試過 未試過用黎搵唔見左既貓狗
淨係問啲好日常既野
例如: 換左糧問佢中唔中意
或者一啲習慣 對某啲人印象
好多答案都好含糊 用係隻隻度都啱咁

不過我個時咁啱由nutrience轉wellness貓糧
就順便問下佢地食得慣唔慣
個傳心竟然答到我個女講: 咩貴啲咩健康啲姐 淡牟牟 都唔好食既
就問我係咪同佢地提過隻糧係比以前好啲貴啲
轉糧前我真係咁同佢地講

除左呢個之外 其他答既問題唔係特別準
淨係問啲好日常既野

個傳心竟然答到我個女講: 咩貴啲咩健康啲姐 淡牟牟 都唔好食既
轉糧前我真係咁同佢地講

佢9up十幾樣 咁岩up中左呢樣
人都未知人諗咩
香港嗰啲上下堂又話識傳心
諗下都覺on9
淨係問啲好日常既野

轉糧前我真係咁同佢地講

但我見好多成功的case 都講到毛孩心入邊諗咩咁,所以想試下。但又怕佢講埋d 阿媽係女人的野
望住張相就溝通到我就唔太信
有時啲貓貓狗狗咁似樣
冇特別嘅記認

如果有巴絲識嘅歡迎示範

其實望住張相就估諗咩,好似靈媒咁,我有點怕,但又好想知主子諗咩啊
淨係問啲好日常既野

轉糧前我真係咁同佢地講

咁啱講中啫
淨係問啲好日常既野

轉糧前我真係咁同佢地講

咁啱講中啫

有邊個主人換糧唔係換隻貴同健康d?
神棍?
淨係問啲好日常既野

轉糧前我真係咁同佢地講

咁啱講中啫

有邊個主人換糧唔係換隻貴同健康d?

睇你地點睇啦
我由兩個兩個月接佢地番屋企到養到就一歲
前前後後換過五隻糧
係得換wellness咁同佢地講過 其他都無講過
同埋我換糧有幾次真係唔係換貴啲健康啲 係就住我荷包

我仲問左啲問題都算ok
個答案我自己一早知 就係諗住去試下會唔會答錯
問過個女自己有幾多兄弟 答到3個
佢又答到我個女係流浪過 挨過餓
(我個仔係家貓 係屋企出世)

問得就保持開放態度
唔係全部聽晒佢尻up 你先係養佢地個個
大部份狀況應該自己最了解

不過我問個啲都係普通聲稱自己係傳心師
有心想試就去搵ISAC 認可動物傳心師
試過三次
可惜隻貓已經走左,但覺得幾準,講到好多私密野。
可以facebook搵Leslie talk to animal,呢個應該係全台灣最出名但勁難約只可以去台灣面對面溝通。
另外我有搵春花媽,都係台灣,Facebbok叫有愛大聲講,可以Skype溝通,呢個都唔錯。
布貓花園就麻麻。
試過三次
可惜隻貓已經走左,但覺得幾準,講到好多私密野。
可以facebook搵Leslie talk to animal,呢個應該係全台灣最出名但勁難約只可以去台灣面對面溝通。
另外我有搵春花媽,都係台灣,Facebbok叫有愛大聲講,可以Skype溝通,呢個都唔錯。
布貓花園就麻麻。

係咪三次都係用面對面溝通,有無試過用相個種? 其實我係想試面對面,覺得感覺實在好多.....無咁鬼異......
可唔可以同魚傳心?

想知除左BLUE BLUE BLUE之外認唔認得我
未試過
不過聽講有人主子走失傳心師都搵得翻
成件事聽落勁on9
btw其實收得貴唔貴
佢亂咁up下就有錢收佢咪好好賺
其實D寵物會唔會講粗口
其實D寵物會唔會講粗口

主人:咪撚搞鳩我啦屌
其實D寵物會唔會講粗口

主人:咪撚搞鳩我啦屌

摸撚完未呀俾飯我食呀廢青
呢個台灣傳心師唔知好唔好,好似都幾出名,見過有人分享同推介。簡唔中入去佢facebook看d 故事分享又覺得幾感動下。

一小時Skype 諮詢台幣1200(~$300)

如果真係有做到傳心,可唔可以分享下?
有朋友學過
我隻貓係公公但我朋友話佢自稱烈女
但係講左一樣話我隻貓畀佢睇左個畫面係我係屋頂揾唔到佢
後黎係被入面揾到就攬住佢錫
我對呢件事有少少印象
之前係圖書館睇過本書講動物傳心
外國女人教人自己試動物傳心 香港人出個d廢既
睇完本書呢 我都係唔太識聽屋企兩隻野講乜 但係就識左點樣對隻動物講野
其實佢最主要教你點樣直覺溝通同隻動物傾計
個感覺就好似係 你好堅定咁同隻寵物傾計
睇完本書無耐 我去左個農場仲同隻驢仔傾計 我剩係問佢 你聽唔聽到我講野呀? 聽到你就將個頭另向左邊呀 然後佢另左
我以為咁岩者 跟住相隔一陣再問多幾次
每次問完 本身隻靜止緊既驢仔都會另個頭去我個次指定既方向回應我 好撚醒啊佢
之後試過其他動物都肯定佢地聽得明我講乜
因為會對我岩岩講既野有所行動回應 不過都要視乎佢有無認真聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞