中計!!唔小心阻到人!!民意無左!

72 回覆
230 Like 48 Dislike
核彈都唔割
而家係鬥勇兼鬥智
要諗點樣有影響既同時又得到民心
你可以坐離境地下 但人地要行果陣唔好欄住唔比佢入
當初入機場係要向國際嗌救命 比人知你地無可奈何先要塞機場
唔係要令人覺得你地抵撚死
唔好阻人上機 我地原意係同外國人宣傳 比佢地知香港發生嘅事 比佢地帶個訊息返去佢地國家
尋日同今日停飛只不過係bonus
警察先係暴徒 我地唔係

唔可以比人壞印象
唔好比人帶走風向!!!
唔洗流血唔洗被捕
仲可以令政府跌好多錢
都唔明你啲冷氣軍師想點
你地明唔明人數今日同琴日係爭十倍呀
依家少十倍人都做到個效果
但就比自己人屌/割席
口口聲聲話要還眼又盛
屌你今日黎到心諗 嘩 少人到咁
如果今日係琴日咁多人
我地仲洗塞離境?
再者 外國旅行支唔支持根本上對我地既運動幫助係0
但我地塞到佢停飛
令政府跌n咁多錢 效益係大幾咁多
仲拎住個光環 仲攬住啲潔癖
唔該諗返5年前雨革係點輸
我地已經好多手足無左條命 無左隻眼
好多人比黑警打到骨折腦出血
告暴動罪
唔該你地啦 成日話唔怕解放軍唔怕子彈
但就怕輸果少少民意少少光環
屌 好撚嘔心呀
其實有堆只係口講「攬抄」
噤咪各有各做
反正停唔停唔係我地話事
今日真係同平時好唔同,有班人連職員都差d 想打,又block 晒d 路,唔畀d 旅客一家大細d 老人家行過,之前都唔係咁

小心有鬼
係囉,點可能令香港蝕幾千萬既同時,少少民意代價都唔洗付,邊有仗係咁好打,我地仲要係弱小果方
最好就坐下機場
林鄭就話
我而家清算黑警
撤回條例
11月雙普選
毀滅地球都唔割!!!!!!
一早講左禁區可以開槍 點同
老實講只係針對阻啲大陸樣操普通話既人咪得
外國人任佢自出自入順便宣傳下集會理由
聽到係講普通話既就搞
咁外國旅客就唔會有意見啦
點會無用?世界眼光集中於香港中共就唔能夠濫殺 如果國際社會厭惡機場示威者撤走以後邊個將機場情況報導到世界各地?
明白了
當全球都關注香港既時候
你只係覺得唔能夠濫殺就收貨既
咁你既目標已達成
你爬既山係我角度有d不同
你要記住我哋只係雞蛋要挑戰高牆一定需要其他人幫助,第一個條件一定係令人同情香港情況而唔係令人厭惡香港,如果用人質係有用不如綁架班狗同官員嘅子女會唔會更有效?今次係長期抗爭亦都無諗過林奠短時間內會投降,所以目的應該係擾亂航期令班次混亂就足以政府頭痛
要對付林鄭,要草船借箭,要借狗火力打大佬
催淚彈已經係常餐,會唔會有手足去禮賓府開餐
https://lih.kg/1451531
點解到依家仲唔明民意用黎做乜
唔撚係用黎打飛機定乜撚野潔癖
但要爭取更多人既支持呀 手段黎ok???
你話100萬200萬冇用
冇一開始既100萬(其實再早之前已經開始緊)
有儲到今日既發夢人士?有幾多人慢慢由和理非漸漸變前線
就算冇上前線都為前線backup or 周圍做線眼,做文宣
依家唔係一講要民意就叫你100%做和理非
但唔好做d 損人不制己既野好咩?
812個手段同效果好好
但點解813會主動去阻人
我知大家都好嬲
或者有可能有鬼(唔係講緊去阻親人既都係鬼,講明先)
希望大家be smart be humble
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞