《TVB台柱主播梁凱寧裸辭!》網民:果然無J錯你!

465 回覆
2870 Like 27 Dislike
12名主播約在今晚9時許,亦聯署聲援,並表示珍惜新聞自由,支持記者獨立採訪。12名主播包括梁凱寧、高芳婷、陳嘉倩、陳美茵、葉昇瓚、陳逸雅、黃德藍、羅鈺文、黃麗幗、姚雋彥、張文采、周嘉儀。

當年有份聯署既人,大部分都走哂

依家仲留得係度既人,你都估到佢係咩人????

佢仲要做到2019 年,想洗白,叫3毛開post造勢,直入海關警察入境 真係無天理
仲有幾個有聯署仲係度
方東昇
陳嘉欣
潘蔚林
張文采
李卓謙

我覺得有D係怕同事排擠先去聯署,同時唔好將部分當時離職嘅人睇得太高。覺得離職原因並唔係因為抗議無綫新聞紅,而係搵到好路數。
張 方 陳 唔講啦 係人都知old seafood深深深藍
邊度有辭,今朝cctvb新聞仲見到佢
屌唔撚係下話
今日last day
小朋友 返過工未
辭職最少一個月通知期, CCTBB呢啲垃圾公司仲唔知會唔會喺份約到寫要長啲
平時camera man應該睇唔少好野
真大波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞