《TVB台柱主播梁凱寧裸辭!》網民:果然無J錯你!

465 回覆
2870 Like 27 Dislike
抆槍CCTVB果然只報後半
我養你
Push
我有冇睇錯? 20:52 於茶記食飯,新聞簡報見到佢。
可能唔係祼辭
係一個月通知
屌 你知唔知咩叫裸辭ar
聽聞話咗辭職嘅無綫主播係無得出鏡,定係改咗?
之後仲有咩做?轉行?
好多主播唔做,去左做PR,金融,自開公司都有啦!
真係唔使同佢地擔心
有良心嘅主播支持
去有線啦 朝朝show腳著黑絲
好嘢!
已經last day咗但係唔係傳聞嘅投考督察
屌成個連登就係俾你班撚屌搞彎曬

吹乜撚野強姦/黑警掉火球/女主播考到警察幫辦,上網俾人屌老母好撚享受?幾百個義士俾人拉左,幾個死左,幾個爆曬眼,幾個俾人非禮,仲有無數人俾人凌辱,你班傻鳩係咪要搞到二百萬香港人努力白費呀。

小學未畢業心智未成熟就留返係學校玩狗仔啦仆你個街
星期日晚間新聞last day
報夢 人地老豆好似係popo
source?
Fact check左
所以佢考海關係好出奇
但估唔到佢做cctvb時會引導受訪者屈 義士

好失望

但做得cctvb咁已經知佢係深藍底
成堆毒撚護主犬
幫一個老屈義士 為cctvb報讀偏頗新聞既前主播
你地有冇良知 有冇腦架

我係因為有朋友話佢老豆係popo,又講佢呢排去跑步練波板體能,我兩者mix埋嚟諗short circuit 咗啫

前提係 一個報cctvb假新聞主播 連登仔都撐
精蟲上腦

只能說 3毛已帶風向
就算我get錯 你地支持cctvb比我更差
佢考海關督察呀
無考警務督察,有考海關督察
識人好過識字
體能唔過一樣掂
50年不變已成歷史
變成大6一樣,單位只請皇親國戚

香港就係因為咁,越來越衰,政府公務員不再中立

901 大家企出嚟
捍衛香港核心價值 回應5大訴求 糾正招聘文化
source?
Fact check左
所以佢考海關係好出奇

好失望

成堆毒撚護主犬
你地有冇良知 有冇腦架

我係因為有朋友話佢老豆係popo,又講佢呢排去跑步練波板體能,我兩者mix埋嚟諗short circuit 咗啫

精蟲上腦

只能說 3毛已帶風向
佢考海關督察呀
識人好過識字
體能唔過一樣掂
50年不變已成歷史

901 大家企出嚟
source?
Fact check左
所以佢考海關係好出奇

好失望

成堆毒撚護主犬
你地有冇良知 有冇腦架

精蟲上腦

只能說 3毛已帶風向
佢考海關督察呀
識人好過識字
體能唔過一樣掂
50年不變已成歷史

901 大家企出嚟
source?
Fact check左
所以佢考海關係好出奇

好失望

成堆毒撚護主犬
你地有冇良知 有冇腦架

精蟲上腦

只能說 3毛已帶風向
佢考海關督察呀
識人好過識字
體能唔過一樣掂
50年不變已成歷史

901 大家企出嚟
條裙咁短
所以我叫各位了解清楚記者主播離職原因先好讚,唔好以為依家辭職一定同新聞審查有關,見人哋大波就。金盈係被人屌走加佢條仔冇得升職兼唔撈。
梁凱寧五年前柒犬有聯署,佢係有良心當時已經走。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞