我係空管主任,我想講今日機場真係呢兩個幾月黎香港人贏得最靚既一仗

5001 回覆
19107 Like 147 Dislike
只要無送頭,就係全勝
Totally agree with you. Today was a perfect win for everybody.
除左機場之外 仲有文宣都好多野可以做 多管齊下 加油!!

講左咁耐 都話要攻擊冇gear既狗!!
https://lih.kg/1459620
Sor 㩒錯負皮。真心想俾讚
大家記得「核爆都不割席」嗎?
入得去支持既都出過一分力,be water 係每刻都要!
多謝樓主令我地知道呢一仗原來打得最好最靚,暫時黎講都係最容易!

利申:我係個全職媽咪,除左頭兩次大型遊行點都堅持出後,都冇機會出一分力。每次係屋企睇直播都會睇到想喊,但我唔可以,因為我仲有小朋友要照顧,所以只可以盡綿力,科水/report fb page...
Be water! 我地要日日繼續🤘🏿
講得好好
柒左唔緊要 邊個未柒過 最緊要係大家都係想為件事好 柒左下次咪醒水
勝不驕,敗不餒
p牌仔輕輕一推
推爆
【香城機場交通指南】

市區去機場:

1. 於市區購買地鐵單程飛到鄰近一個站,價錢約$3-4

2. 正常入閘後搭去青衣,組隊跳出閘

3. 機場快綫組隊跳入閘

回程(機鐵版):

1. 機鐵搭去青衣,組隊跳出閘

2. 青衣組隊跳入閘

3. 去到市區,向職員解釋遺失車飛,起點為鄰近車站,頂盡補幾蚊(最重要毋需單獨跳出閘)

回程(東涌巴士轉地鐵版):

1. 搭S1到東涌 $3.5

2.買小童單程飛去欣澳 $4.6

3. 去到市區,向職員解釋遺失車飛,起點為鄰近車站,頂盡補幾蚊(最重要毋需單獨跳出閘)

最後重申,以上僅為虛構遊戲攻略,切勿以身試法。

光復香港,時代革命。
文宣再努力d, 香港人,加油!
因為港澳有船有車接駁
大把旅客會轉去澳門飛
到時仲可以間接塞埋澳門個機場
係時候教訓下d成日屌7義士嘅沃豚啦
啱 多謝你出嚟講
同埋今日損失嘅錢 同’借’俾支那個4200億
港珠澳橋 人工島 嚟講
只係雞水咁多 大家要繼續努力
我無野講

8.11 警察於太古站C出口進行恐襲
True
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞