眼科醫生回應regina leung 嘅comment

125 回覆
585 Like 2 Dislike
人係淨係會睇到自己想睇既野,接收一啲自己想接收既既訊息尤其藍絲
Push
無腦
無腦藍絲
唔好講推 將今日核彈列明黎推post

1. 射頭
2. 721無起訴
3. 狗扮示威者
4. 無啦啦拘捕個女人
5. 室內開槍
6. 過份使用武力+催淚彈
7. 冇委任證
8. 過期催淚彈
9. 警黑勾結
10. 無差別濫捕
11. 光明正大講大話
12. 誣蔑市民+陷害市民

佢地搞到香港咁樣 人人都生意差冇工開佢地仲計ot幾萬蚊準時出糧一定唔驚,諗計斷班撚樣既飯碗
香港人唔再需要唔保護市民既警察!!唔想再出糧俾一啲開槍打我 用棍扑我既人
藍絲無讀過書淨係識xray
重要重要!
香港最要界別之一 醫護全面進場!
巴絲快啲入去幫推!

【代宣傳】【遍地開花】聽日 7 間醫院醫護人員一齊靜坐抗議!
https://lih.kg/1458411
612 721 811
post呢

布袋鉛彈

希望女義士好得返
其實CT已經有哂你要睇既野
都唔知做咩要開X-ray
Skull x-ray係CT面世之後已經息微啦
唔好為照而照好冇?
push
外國勢力唔好係到說三道四
講得好呀。
書係咁講。但係現實唔係果下死。
成日都CT thorax完走去照肺。
CT head 完走去照skull 你話吹脹唔吹脹?
因為有d醫生重係覺得唔可以未照skull 就去 CT。所以張skull 係 for documentation. 証明佢照左skull 先 refer CT。
呢個係歷史留落來的問題。舊practice的確係先skull 後CT. 因為果陣冇咁多CT。 果陣的CT不論照同計數都冇依家咁快。
但你照Skull,我記得有份紙講過個sensitivity得四十幾percent, 重衰過你尻估有定無fracture. 尤其是skull base fracture, d骨疊住曬,睇條毛咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞