藍田人氣皇我屌你老母

1001 回覆
1832 Like 38 Dislike
Yimanuel Chan Yik Man 我係呢間鋪嘅 四眼仔呀,頭先段片係我share嘅,令到大家唔開心我覺得十分抱歉
但係我亦都想澄清一下,當初我分享呢段片係因為我擔心我有發夢嘅朋友,想通知一下佢地小心有鬼,由於我最近先岩岩開始幫手管理公司嘅專頁,唔太熟悉導致到唔小心分享咗去公司嘅專頁到,所以我即刻del咗post

識講發夢 算自己人啦
個四眼仔我都識 唔係咩壞人
無心之失 無謂搞著佢啦
收皮啦 好人好姐會上呢d page
點都兜唔番
等執啦
老友記
想睇下啲藍page派膠
有時我都會睇下 留言屌下藍絲
講真識左林生同佢啲員工十幾年
唔通真係錯出左個連取向都無既post就要人陪葬?
我都知今晚香港人好嬲
但唔好拖無辜既人落水啦
今次係四眼仔做錯左事
唔關林生事架
其實我ps3 ps4都係佢度買 唔理邊個做
我仲係有啲保留
如果佢share之餘仲打埋啲 抵呀打得啱 之類既無人性說話 我支持大家抵制林生 罷買佢遊戲
但今次疑點利益歸於被告
我覺得無需放大件事啦
咪叫佢cap番之前留言既圖睇下lo
求其搵人扮員工呢招一早out哂
係 所以大家睇定啲先
呢啲港人港地之類既post
有時某啲巴打都會share比我地笑啦
所以佢四眼仔可能唔覺意睇到又撳錯掣先搞出呢個風波 比起精品
呢次佢地已經做好好多
將槍口指返正真藍既商家先啦
個肥仔四眼做左六七年都有啦 駛鬼扮
我一撳入佢fb見佢icon就知係佢
心諗你條友仔做咩比咁大鑊野林生歎
以眼還眼 黑警死全家!
心態改變命運
人數決定一切

你 班 仆 街 幾 時 先 肯 無 限 期 四 罷??
https://lih.kg/1450867
屄先啱
呢間撚屌笑騎騎放毒蛇,完全冇道德可言

早幾年幫襯過佢一次訂game中晒伏
去攞game時條撚樣老友記話拆咗我隻限定版嘅game出嚟俾人先
我聽到已經打咗個突黑撚晒面,佢叫我等多半粒鐘
講到好委屈要周圍同我撲返隻game返嚟
我心入面已經屌柒佢咁仆街拆人禮物
結果由七點等到八點半先砌返好成盒限定版俾我
從此永不錄用,有人提到呢間嘢實幫手唱衰
根本就唔係咩顧客群問題 係良知問題
做開藍絲生意就應該支持黑警?
仲喺度兜 你等執笠啦屌你老母
細過俾佢昆過一次之後blacklist左好耐
條友最叻係係扮friend,下下老友記
副嘴臉嘔心到同林鄭一撚樣
呢條友個名臭撚左好耐,記得之前有post屌過佢
佢仲自己扮熟客係度兜
全民抗爭 背水一戰
對港鐵不合作運動全民跳閘
1.勇武轉入地下打狗

2.和理非要癱瘓機場
記住係針對貨運嚟搞!!!

宣佈成立國民自衛隊對抗警察

為受傷被捕兄弟討回公道

前線太多手足比捉 一定要升級癱瘓機場 全民打狗 選擇一個
https://lih.kg/1445481
北精品 南氣王
依間閪店本身個底仲要咁花
推撚到佢執笠
屌你老母賤種狗
藍咩店 佢賣老翻起家
呢間仆航鋪賣fifa 係度炒價賣海鮮價
食屎狗全鋪落地獄啦
屌穿佢
訂rdr2收訂金100蚊
尾數話收400

仲有次訂p5 dancing普通版
去到話入錯左豪華特典版 成2千幾蚊
問我要唔要 唔要既話我地就要拆 講到好撚橙咁
戇鳩鳩
點解仲要幫襯呢間撚屌訂嘢?
我行遠少少過觀廣或者出旺角都唔撚益佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞