藍田人氣皇我屌你老母

1001 回覆
1832 Like 38 Dislike
抵死 早死早著 小店洗牌
721 811
人氣皇仆街唔係今日既事
係將軍澳開鋪嗰個已經係仆街
喺佢鋪頭望吓都唔得架 會閪口閪面咁屌走你
有一次幫襯佢 佢先識得烚熟狗頭咁對你笑 個時仲細 所以佢會扮對我好友善 仲巴結買野比我個位親戚 搏我親戚有下次幫襯 但佢完全唔記得之前曾經趕走過我 仲話冇幫襯唔好阻住哂
係呀 我話緊你呀林生 見人講人話 見鬼講鬼話既小丑
人氣皇仆街唔係今日既事
係將軍澳開鋪嗰陣已經係仆街
喺佢鋪頭望吓都唔得架 會閪口閪面咁屌走你
有一次幫襯佢 佢先識得烚熟狗頭咁對你笑 個時仲細 所以佢會扮對我好友善 仲巴結買野比我個位親戚 搏我親戚有下次幫襯 但佢完全唔記得之前曾經趕走過我 仲話冇幫襯唔好阻住哂
係呀 我話緊你呀林生 見人講人話 見鬼講鬼話既小丑

嬲到打錯字 做生意做到你好似隻狗咁死左去啦
喂咪屈喎 我成日唔買野R水吹
你唔好再幫自己洗底喇
我肯定你唔只對我係咁
大把細路喺你將軍澳開鋪個陣比你屌走過啦
你賣過老翻都洗到底做藍店算你好彩
之前有fd唔聽我講喺你到訂game
訂個陣你講明收$408 到貨時就收人$428
我個fd唔敢同你嘈咋 你就當自己冇錯
而家講咗啲冇人性既野仲想屈落自己員工到
你都係認自己撐政府撐警犬 等班藍絲同狗做你顧客啦
我地一班仲有良知既人冇本事幫襯你喇
你唔鍾意林生ok
但今次明明四眼係做錯左
林生仲咁保佢 你想林生點
佢間舖要執啦
咁都唔交四眼出黎
我都好心痛 點解林生心腸要咁軟
林生本人定係林生隻狗又出黎吠
仲要係咁賴呀4眼
你地好可悲
最錯係林生事到如今都無公正咁處理涉事員工 你地就屈係林生賴個後生 屌你咩
林生唔識不推文回覆
佢想推比更多人知 佢愛國愛黨
最新消息關門兩日培訓
收到風四眼會掛古代果啲罪人牌寫住對不起我錯了喺身前面 請求大家原諒
雖然我個人認為佢應該要炒先啱
係你地啲本來唔妥林生既人先話佢賴四眼
但明明就係林生對佢依家有義氣
你地覺得林生唔好
但有一次我買完野 佢發覺比漏野我
專登whatsapp我再趕返落地鐵站追返住我比野我 佢既人情味你地點解無感受過
如果佢係咁仆街既 佢需要咁樣幫人?
今次真係四眼做錯左
但我見個個都追住林生黎鬧我每晚都喊緊
喊得好辛苦你地明唔明呀
whatsapp對話圖?
佢係whatsapp打電話 一路打比我一路追住我 所以唔係對話黎
呢件事係真係有其事
你地唔信就罷
我係真心覺得佢好人屎先幫佢講野加十幾年交情 一係你地說服返我覺得佢係衰人囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞