拎左美國綠卡,入左美國空軍都想支持你地!

543 回覆
5802 Like 29 Dislike
等trump trump同國會

不過而家美國已經好多香港人既gp做緊野。

所以文宣真係好重要

唔該繼續傳出去,寫信比國會議員

https://www.freehongkong.org
我唔熟美國果邊, 可唔可以講下美國對香港示威大約有咩睇法同有咩可以/pending 做?
求戰術建議
不如你教下香港人可以點樣練兵自強
有咩方法應對警狗戰術
有冇防身術可以教下香港示威者
美軍幾時出兵清算香港d 狗
好緊急 有冇方法快d出兵
有冇話喵咩情況會出兵?
會死守到你地黎嘅一日
救命。。
巴打係咪好少寫中文
Sir, this way!
我不會叫你們黑警,也不會叫你黑社會,因為「香港警察」四字已寫入歷史書,將永遠專屬於你們這班罪人。

請不要妄想,你們所謂的「任務」會有完結的一日,不會的,就如香港一樣,

香港已經回不去了,永遠也回不去了。

你們和你們的家人,也再不會回到平淡的生活,因為香港人無時無刻都會想著報復,每一分,每一秒,我們不需要什麼gear ,也不需要什麼黑衫,我們的報復將會是無聲的,讓你防不勝防。

我們不會哭,不會怒目相向,我們會笑著,因為已經沒有什麼可以失去。
我真係好撚攰了
但我唔會放棄
呢鋪真係外國勢力!!!救命呀!!!!
記得幫手宣傳多啲政府同黑警暴行,好多奶共同共媒扭曲事實
可唔可以過黎空襲警犬,頂唔順啦
巴打,passport 左下串字會爆個人資料。
我地就快死啦 你地幾時到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞