拎左美國綠卡,入左美國空軍都想支持你地!

543 回覆
5802 Like 29 Dislike
加油呀
你有綠卡都報得架啦!

我係香港土生土長讀書做野,之後去左英國讀master。再之後係抽綠卡先到左美國。
Thanks!
解放香港未
其實美國我住呢邊既人好open-minded

你總之支持民主自由佢地都會好支持你

最緊要俾佢地覺得香港同美國既理念係一致

特別係參軍既人,呢度都好多人係自豪自己為自由而戰。

我同recruiter都有講自己都好愛香港都冇問題。
Broken Arrow! Broken Arrow!
對唔住但係梁國雄議員
停止勇武抗爭
一係癱瘓機埸
一係永久罷工
一係民陣三百萬遊行

聽日發動全民罷工,直至仆街政府跪低為止

7.21
元朗 警黑合作
8.11
尖沙咀 開槍爆眼
銅鑼灣 狗扮示威者混入捉人,非人道拘捕,大力禁示威者傷囗湧出更多血及賊贓嫁禍示威者
葵芳 站內催淚彈開槍
北角 警黑合作,
太古 推人落電梯,近距離開槍射殺
Sor 禁錯負評☹️
全民抗爭 背水一戰
對港鐵不合作運動全民跳閘
1.勇武轉入地下打狗
2.和理非要癱瘓機場

為受傷被捕兄弟討回公道

前線太多手足比捉 一定要升級癱瘓機場 全民打狗 選擇一個
https://lih.kg/1445481
外國勢力
美國有無可能掌握到特區警察滲入咗d中國公安、武警、解放軍嘅實質情報?
好唔同喎大佬。
香港人追求嘅自由同民主同American value 一樣。
解釋香港人嘅情況係好有用,同會易令人明白,令人知道大家嘅共同敵人都係中共。
愛香港唔代表唔愛美國,反而令人更明白你相信American value 先嚟住。

(利申:喺美國)
香港警察教唆及煽惑市民暴動、非法集結
親身教授拋燃燒彈、放火、攻擊中聯辦
請backup錄影,到時呈交法庭、國際法庭
Exactly
你應該問,有咩國家一日可以射到800粒煙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞