尖沙咀中槍女士

323 回覆
671 Like 36 Dislike
黑警罪狀
7.21
元朗 警黑合作
8.11
尖沙咀 開槍爆眼導致市民永久失明
銅鑼灣 狗扮臥底
葵芳 站內催淚彈
北角 警黑合作
太古 推人落電梯、一米內行刑式掃射

兩隻眼最重要既功能仲有距離感
得一隻個影像唔夠立體
完全捉唔到距離
721 811
百萬大遊行—>Set deadline—>升級!!!
黑警假扮示威者
光明正大勾結黑社會 721一個都冇起訴
地鐵站內放過期催淚彈
布袋彈射爆示威者眼球
周街濫捕街坊 白色恐怖
公安/武警冒充港警
太古站近距離開槍射示威者
全民譴責721
呢個係緊急手術的list, 100% 盲單眼
Subdural haemorrhage 都係今日?
Subdural haemorrhage =頭顱出血
right eye ruptured globe右眼球爆裂
inferior eyelid laceration 下眼瞼破裂
EUA: examination under anesthetics (麻醉後檢查)
repair of canalicular system 微小管服修
睇撚到我喊
Acute in chronic 未必關事

唔該幫手傳出去,呢d陷家產生仔無屎忽,生女比狗屌
唔該你出一份力,肯出post,聽日就係人都知入機場

標題:「警察還眼」明天1PM全民入機場 百萬人塞爆機場

無時間文宣
見POST者,自行Copy開新Post,要連登全部都係呢個Post

812起 1PM,有人性既你立刻罷工,百萬人進入機場,咩都唔做,勢要討回雙眼
機場因為100萬人係機場而暫停運作,不是們的責任,是因為機場不夠大
圍到出青馬,都全條橋唔夠闊

統一口號,兩句,要入健力士,等歷史知道
「黑警還眼」
「五大訴求,缺一不可」

黑警聽住:
一係你就入機場殺哂所有人
一係你就還返隻眼出黎
否則百萬人不離開機場

大群:https://t.me/airport730
實時Channel: https://t.me/hk730air
成隻眼已經爆咗
肯定以後失明
屌你老母死黑狗
唔止眼 兩邊腦都出血 neurosurgeon要兩邊開腦
暫時冇咩可以做,,捐錢比佢最實際
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞