尖沙咀中槍女士

323 回覆
671 Like 36 Dislike
dllm 謀殺呀
真係好心痛⋯⋯喊到收唔到
天佑香港
721 811
之前個通識老師又係咁
點解政府可以一d責任都唔使負
示威者非法集結就要被人拉
咁默許黑警濫用武力嘅政府呢
持住有中共背後撐腰就理得我地死?
文宣唔該幫幫手
癱瘓機場,癱瘓經濟,癱瘓香港
百萬人機場
全民提款
見到既幫手轉貼
呢啲係病人私隱嚟,大家係唔係想香港好似任達華響大陸俾人捅左一刀,啲診症資料俾人公開晒。
佢係唔係盲咗,遲啲一定會知,唔好再咁做,Hong Kong is not China!
你唔出聲冇人當你啞
唔好以為自己好funny
依家冇人有心情同你講笑
推呀
好好笑?

阻一阻一個位,但請大家睇吓
其實應該做一個好清晰嘅時序同埋清算黑警有咩做得唔啱或者個政府有咩做得唔啱,因為其實而家係發生左好多事,對於一啲懵下懵下嘅人,佢哋之所以懵下懵下,就係因為佢哋唔會爬好長嘅文,always too long don’t read. 所以其實如果有一個整合係好短或者好eye catching ,配合埋AirDrop效果會比而家好好多,喺機場派嗰啲資訊全部都係字,講真你係遊客都未必有心機睇啦。
對於有心了解嘅人佢哋自己都會搵資料,我哋而家應該係要用一個簡單嘅方式比嗰啲平時所謂中立,或者真係真係冇乜立場嗰啲傻仔了解下而家發生左啲咩咁恐怖嘅事,就算誇張少少都冇問題。

大家平時健身post就第一頁咁清晰,有哂常見Q & A,但點解我哋呢個抗爭唔可以有? 點解我地唔可以有整合post 不斷咁樣添加究竟佢哋做咗啲乜嘢有問題嘅嘢,咁樣咪唔會成日俾人帶風向囉

打得太急,可能排版或者有好多錯字出咗請大家見諒
真係好慘...死黑警,唔係瞄頭射點會中眼?

班黑警有冇拘捕呢個女仔?
Push
心好痛 唔知講咩好
好希望醫生斷錯症無rupture到
好希望手術順利
好希望奇蹟會發生唔會完全失明
屌你老母!!!!!!
The sooner a ruptured globe is repaired, the higher the chance that there will be some vision after the injury. However, if the injury is severe, often vision does not return. ... If your eye becomes blind and painful after a ruptured globe, you will need to discuss other treatment options with your doctor.
好撚唔開心
仆你個街,痴撚線,腦出血埋
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞